AK Parti Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan kim, kaç yaşında, nereli?

AK Parti Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan kim, kaç yaşında, nereli?

AK Parti Hatay ilçe adayları kulislerde duyuluyor. Bu isimler arasında Bekir Altan da yer aldı. Peki, AK Parti Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan kim, kaç yaşında, nereli?

Kulislerde AK Parti Hatay ilçe adayları konuşuluyor. Hatay Payas için mevcut Belediye Başkanı Bekir Altan ismi belirtiliyor. Peki, AK Parti Payas Belediye Başkan Adayı Bekir Altan kim, kaç yaşında, nereli?

2asa.jpg

AK PARTİ PAYAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BEKİR ALTAN KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1968 tarihinde Dörtyol doğumludur. Öğrenimine Payas Fahrettin Altay İlkokulu'nda başladı. Ortaokul ve liseyi Payas Yakacık Lisesi'nde okudu. Van 100. Yıl Üniversitesi'nde sınıf öğretmenliği, Anadolu Üniversitesi'nde matematik öğretmenliği mezunudur. Askerliğini er öğretmen olarak tamamladı. Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans yaptı. Boğaziçi Üniversitesi’nde Uygulamalı Finans programında eğitimine devam ediyor. Öğretmen olarak Türkiye'nin çeşitli yerlerinde görev yaptıktan sonra Payas 100. Yıl İlköğretim Okulu'nda müdür olarak görev yapmaktayken istifa ederek 18 Nisan 1999 mahalli seçimlerde Payas Belediye Başkanlığı'na aday olarak seçimi kazandı. Payas Belediye Başkanı olarak 5. Döneminde görevine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.