AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Yaman: Kararı vatandaş verecek

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Yaman: Kararı vatandaş verecek

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Aday Adayı Hilmi Yaman, birçok projenin hazır olduğunu ve ortak akıl ile çalışacaklarını vurguladı. Yaman, “Projelerimizi ortak akıl ile yapacağız. Mahalleye ne lazımsa kararı vatandaşlar verecek” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler ile beraber yerel siyaset ısınmaya devam ediyor. Seçim gününün yaklaşması ile il ve ilçelerde belediye başkanı aday adayları teker teker gün yüzüne çıkıyor. Verdikleri vaatler ile seçimi kazanmayı planlayan aday adayları çalışmalarına hız verdi. Gazetemize yaptığı özel açıklamalar ile projelerini birçoğunun hazır olduğunu söyleyen AK Parti Yenimahalle Aday Adayı (AHİD) Başkanı Hilmi Yaman, birçok projenin hazır olduğunu ve ortak akıl ile çalışacaklarını vurguladı. Yaman, “Projelerimizi ortak akıl ile yapacağız. Mahalleye ne lazımsa kararı vatandaşlar verecek” dedi. Yaman ayrıca, “Liyakat sahibi kadrolar ile çalışacağız. Particilik yapmadan her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Dersimize iyi çalıştık. Yenimahalle’nin bütün eksikliklerini giderecek bölgeye özgü projeler ile vatandaşa hizmet etmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

basliksiz-1.jpg

AKILLI KENT YAPACAĞIZ

Yenimahalle’nin hak ettiği yerde olmadığını savunan Yaman “Yenimahalle, Ankara ihracatının büyük kısmının olduğu bir yer ama hak ettiği yerde değil. Biz Yenimahalleliyi, Yenimahalle'de yaşatacağız. Yenimahalle, otel kent olmayacak. Yenimahalleli gününü de burada geçirecek. Ailelerin, çocuklarıyla beraber vakit geçirebileceği inovasyon vadisi yapacağız. Yenimahalle'yi yapay zekâyla akıllı kent yapacağız. Kadınları ekonominin içine daha çok katacağız. Yüzde 95 su tasarrufuyla Yenimahalle'nin meyvesini, sebzesini biz üreteceğiz. Hayvan oteli yapacağız. Veterinerliği de modern hale getireceğiz” diye konuştu.

ara3.jpg

VATANDAŞLA YÖNETECEĞİZ

Yenimahalle’deki 55 mahallenin sorunlarını rapor ettiklerini açıklayan Yaman “Yenimahalle’deki bütün sorunları rapor ettik. Otopark büyük sorun. Bu iş için alan açmanız lazım. Uygun yerlerde bunu da yapacağız. Ulaşım da büyük sorun. İkisine de çözüm bulacağız. Hiçbir sorun çözülemeyecek sorun değil. Vatandaşla koordineli bir şekilde bütün sorunlarımızı çözeceğiz. Vatandaşa hizmet edeceğim, cebime değil. Sosyal Belediyecilik yapacağım. Mahallelerde bir şey yapmadan önce mahallelinin görüşünü alacağım” dedi.

ara2.jpg

ZOR OLANA TALİBİZ

Yenimahallelilere kendini ve projelerini anlatacağını ifade eden Yaman “Yenimahalle zor ama biz Yenimahalle’yi alırız. Ben zora talibim. Yenimahalle benim sevdam. Makama oturduğumuz da başka bir Hilmi Yaman olacaksam, Rabbim zaten bu işi bana nasip etmesin. Fethi Bey bile aday olmasa oyunu bana verirdi” değerlendirmelerinde bulundu.

ara.jpg

KAPIM AÇIK OLACAK

Yenimahalle’de doğup büyüdüğünü belirten Yaman “Benim Yenimahalle’ye borcum var. Ben Yenimahalle’ye hizmet etmek istiyorum. Yenimahalle’de her bireyin neye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Sorunları biliyorum. Kapısı herkese açık olan, esnafın yanında olan bir belediye başkanı olacağım. Tüm Yenimahalle’nin belediye başkanı olacağım” ifadeleri ile açıklamalarına son verdi.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.