AK Parti’de aday adayı bolluğu

AK Parti’de aday adayı bolluğu

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı için ibreler temayül yoklamasından en fazla oy alanlardan Vedat Yılmaz ve Kazım Soner İmal’ı gösteriyor. İlçenin kuruluş aşamasında da yer alan Yılmaz ile İmal’ın şansı diğer adaylara oranla oldukça yüksek görülüyor.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı görevinden geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde istifa ettiğini duyuran Zafer Çoktan'ın yerine kimin geleceği merakla bekleniyor. Keçiören'deki ilçe başkanlığı için 64 aday adayının olduğu öğrenildi. 

ADAY ADAYLARIYLA BİREBİR MÜLAKAT

akparti-kecioren-ilce-baskan-adayi-kazim-soner-imal--002.jpeg

Geçtiğimiz hafta Keçiören İlçe Başkanlığı binasında temayül yoklaması yapıldı. Oy kullanımının ardından temayülde en fazla oyu alan 30 aday adayını, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcıları Harun Karaca, Muhyettin Aras ve AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı birebir mülakata tabi tuttu. İstişareler sonrası yeni başkanın isminin önümüzdeki günlerde açıklanacağı duyuruldu. Eski İlçe Başkanı Zafer Çoktan'dan da adaylık konusunda bilgi alındığı kaydedildi. 

TEMAYÜLDE EN FAZLA OYU VEDAT YILMAZ ALDI

ak-parti-kecioren-ilce-baskani-aday-adayi-vedat-yilmaz.jpg

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı için yapılan temayülden en fazla oyu Vedat Yılmaz aldı. Yılmaz, 265 oyun 237'sinin alarak rakiplerine büyük bir fark attı. Şu anda İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı'nın kuruluşunda da yer alan Yılmaz'ın İlçe Başkanlığı görevine aday gösterilmesi bekleniyor. Öte yandan Keçiören İlçe Başkanlığı için Kazım Soner İmal, Şükrü Özek, Servet Şener ve Murat Bozdağ'ın isimleri de geçiyor. AK Parti Keçiören 6. Olağan Kongre'nin 24 Aralık'ta yapılması bekleniyor.  

GÖLBAŞI'NDA 18 ADAY ADAYI 

ak-parti-golbasi-ilce-baskan-aday-adayi-ibrahim-yilmaz-004.jpg

Osman Karaaslan'dan boşalan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığında da aday adaylığı yarışı sürüyor. Gölbaşı'nda ise 18 kişi aday adayı bulunuyor. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhyettin Aras ve AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı Gölbaşı'nda yapılan temayül sonrası aday adaylarını birebir mülakata tabi tuttu. İstişareler sonrası yeni başkanın isminin önümüzdeki günlerde açıklanacağı duyuruldu. Gölbaşı'nda ilçe başkanlığı için ismi ön plana çıkanlar ise şöyle: Hasan Oğuz, Abdülkadir Er, İbrahim Yılmaz, Tarık Kuyrukçu.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.