Gazete İlk Sayfa
  • Resmi İlan
  • Güncel
  • Özel Haber
  • Belediyeler
  • Spor
  • Siyaset
24
00:01 45 yıldır serpantin taşından objeler üretiyor
00:01 T.C. ANKARA 1. ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDEN
23:30 BM: İsrail dün, Gazze'ye 18 yardım başvurusundan 11'ini reddetti
23:00 Danıştay hakimi başından vuruldu!
22:30 Bursa'da Pilav Zehirlenmesi: 40 Tarım İşçisi Hastanelik Oldu
22:12 Manisa’da tedbir almayan karanlıkta kalacak! 5 ilçeye uyarı geldi…
22:00 Muğla’da Yasak Aşk Cinayeti: Baba ve Oğlunu Öldürdü, Kadını Yaraladı
21:35 Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir acısını satırlara böyle döktü
21:30 Afyonkarahisar'da Kavşakta Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı
21:30 Muğla'da Alkol Masasında Kan Döküldü: İki Ölü, Bir Yaralı
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeri
  3. Güncel
  4. AK Parti'li Belediye Başkanı saldırıya uğradı!

AK Parti'li Belediye Başkanı saldırıya uğradı!

Trabzon’un Tonya ilçesinde, AK Parti’li Belediye Başkanı Osman Beşel, personeli tarafından darp edildi.
YAYINLAMA: 25 Mayıs 2024 Cumartesi 23:19
GÜNCELLEME: 25 Mayıs 2024 Cumartesi 23:37
AK Parti'li Belediye Başkanı saldırıya uğradı! 1 14

Trabzon’un Tonya ilçesinde, AK Parti’li Belediye Başkanı Osman Beşel’in makam odasında darp edilmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Olay, dün akşam saatlerinde belediye binasında meydana geldi. Başkan Beşel, mesai saatine uymadıkları gerekçesiyle haklarında tutanak tutturarak yazılı savunma istediği iki memur, H.U. (63) ve H.K. (64) tarafından makam odasında saldırıya uğradı.

AK Parti'li Belediye Başkanı saldırıya uğradı! 2 24

Başkan Beşel’in ifadelerine göre, memurlar, sekreter kapısından girerek odaya geldiler ve protokol kapısını kilitlediler. H.U., Beşel’in yazılı savunma isteğini sert bir şekilde sorguladıktan sonra yazıyı yırtarak attı. Başkan Beşel, memurları oturmaya davet etti ancak memurlar bunu reddederek, “Hesap sormaya geldik” diyerek Beşel’e fiziksel saldırıda bulundular.

AK Parti'li Belediye Başkanı saldırıya uğradı! 3 34

Başkan Beşel, memurların kendisine yumruklarla vurduğunu ve darbeleri savuşturmaya çalıştığını belirtti. Memurlardan birinin silahına uzandığını fark eden Beşel, yardım çağırdı. Odaya gelen diğer belediye çalışanları, saldırgan memurları Beşel’den uzaklaştırdı. H.U. bu sırada Beşel’e kafa atıp belindeki silaha ulaşmaya çalıştı ancak engellendi.

AK Parti'li Belediye Başkanı saldırıya uğradı! 4 44

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Beşel’i hastaneye götürdü, tedavi sonrası taburcu edilen Beşel, darp raporu alarak şikayetçi oldu. H.U. ve H.K. ise ‘Kamu görevlisine hakaret’, ‘Kamu malına zarar verme’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlamalarıyla gözaltına alındı. Başkan Beşel, yaşadıklarını ayrıntılı bir şekilde polise ifade ederek, her iki memurdan da şikayetçi olduğunu belirtti.

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’in makam odasında darp edilmesi ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Gazete İlk Sayfa © 2012
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Aydınlatma Metni
Kişisel Verilerin Korunması
  • Ankara Haberleri
  • Keçiören Haberleri
  • Altındağ Haberleri
  • Sincan Haberleri
  • Mamak Haberleri
Haber Portalı Yazılımı
Gazete İlk Sayfa
Haberler
  • Resmi İlanlar
  • Manşetler
  • Güncel
  • Özel Haber
  • Belediyeler
  • Spor
  • Siyaset
  • Eğitim Haberleri
  • Dünya
  • Sağlık
  • Polis - Adliye
  • Yaşam
  • Kim Kimdir?
  • Ekonomi
  • Teknoloji
  • Kültür Sanat
  • Seçim
  • Medya
  • Haber Editörü
  • Kamu Personel Alımı
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin