AK Parti’nin Ankara adayı O mu? Murat Kurum’la fotoğraf paylaşıp, "ortak proje" vurgusu yaptı

AK Parti’nin Ankara adayı O mu? Murat Kurum’la fotoğraf paylaşıp, "ortak proje" vurgusu yaptı

Cumhur İttifakı’nın Ankara adayı kim? Ankara’dan bir isim, Murat Kurum’un İBB adaylığının açıklanmasının ardından öyle bir paylaşımda bulundu ki, “ABB adayı O mu” sorusunu akıllara getirdi.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Adayı’nın açıklanmasının ardından gözler Ankara’ya çevrildi. AK Parti ve MHP’nin ortak Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim olacak?

Tüm Türkiye bu sorunun cevabını beklerken, AK Parti’nin Ankara adayı adeta kendini ele verdi; Murat Kurum’la fotoğraf paylaştı ve "ortak proje" vurgusu yaptı.

ikili-iki.jpg

Murat Kurum’un İBB Adaylığının açıklanmasının hemen ardından, ABB Adaylığı gündemde olan bir isimden dikkat çeken bir paylaşım geldi. Bu isim Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’tan başkası değil.

“BİRLİKTE BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTIK”

AK Partili Altınok, Murat Kurum’un adı açıklanır açıklanmaz X hesabından, bu isimle fotoğrafını paylaşıp, birlikte pekçok ortak projeye imza attıklarını aktardı. Altınok “Bakanlığı döneminde belediyemize, şehrimize ve ülkemize şehircilikteki vizyoner bakış açısıyla ve kararlı adımlarıyla büyük bir değer katan, birlikte birçok ortak projeye imza attığımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Murat Kurum beyefendiye tüm kalbimle başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun!” diye yazdı.

altinok-kurum-paylasimi.jpg

EN GÜÇLÜ RAKİBİ VEYSEL TİRYAKİ

Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayan ilk isim olmuştu. Başkentte Cumhur İttifakı'nın ABB Adayı olabileceği konuşuluyor. Bu görev için Altınok'un yanı sıra Altındağ eski Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin adı geçiyor. Cumhur İttifakı'nın Ankara adayının bu iki isimden birinin olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.