AK Parti'nin Büyükşehir adayı belli oldu

AK Parti'nin Büyükşehir adayı belli oldu

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle konserleri bugün Atapark'ta gerçekleşti. Konsere katılan Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladı. Turgut Altınok "Ankara'ya Yavaş'tan sonra bir Altınok yakışmaz mı?" dedi.

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle konserleri, bu hafta Atapark Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleşti. Konserde, TRT sanatçıları Özgür Eren ve Mustafa Kemal Şimşek sahne aldı. Çevre mahallelerden de büüyk bir katılım sağlanan konserde Turgut Altınok önemli açıklamalarda bulundu.

2024 yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte belediyeler cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Şimdiye dek kesin bir açıklama yapılmayan adaylar ile ilgili bugün Ekrem İmamoğlu ardından Turgut Altınok adaylığını kesinleştirmiş oldu.

haber-ic-003.jpg

3 İSİM KONUŞULUYORDU

Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir’e AK Parti’den 3 isim konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, düzenlediği basın toplantısında ABB Adaylığı'nın sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. Köse, Ankara'da her ilçe belediye başkanının ABB adaylığını isteyeceğini söyleyerek, adaylığa göz kırpmıştı.

Aynı saatlerde bir açıklama da Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'tan gelmişti. Köse'ye oranla Altınok, çok daha net ifadelerle "adaylığa hazırım" mesajı vermişti. Turgut Altınok, "Görev verilirse hazırız. Projelerimiz hazır. Ankara'yı biliyoruz. Ankaralılar bizi biliyor" dedi. Murat Köse ve Turgut Altınok dışında konuşulan diğer isim ise Süleyman Soylu olmuştu. Bugün gerçekleşen konserde konuşma yapan Turgut Altınok, "Ankara'ya bir Altınok yakışır değil mi?" diyerek destek çağrısında bulundu.

haber-icc.jpg

"ANKARA'YA BİR 'ALTINOK' LAZIM"

Turgut Altınok yaptığı konuşmada, "Keçiören'i değiştiren biziz. Türkiye'nin gündemine kentsel dönüşümü getiren benim. Kentsel dönüşümü ben başlattım. Özellikle Atapark'ta yapılmayan hizmet kalmadı. Birçok belediye daha asfalt atamıyor. Bunu büyükşehir belediyesi bile yapamıyor.

Rabbim nasip ederse, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Cumhuriyet kulemizi de açacağız. Hem Ankara'ya hem Türkiye'ye Muhteşem bir eser olacak. Son olarak gitmeden bir anket yapayım mı? Söyleyeyim mi? Keçiören Altınok'u destekleyecek mi? Güçlü bir şekilde cevap verin. Yavaş'tan sonra ne lazım Ankara'ya? Ok gibi hızlı biri lazım. Uygun mu? Bu ses baya yavaş geldi. Atapark bizi destekleyecek mi?

İnşallah hayır olur. Ankara çok şey kazanır. Başkent birçok esere birçok hizmete kavuşur. Şu an bizim bütçemiz kısıtlı olmasına rağmen daha iyiyiz. Mesela buradaki sanatçılarımız gerçek sanatçı. Bizim bütçemiz 1 milyar 600 milyon bütçemiz var. Ankara Büüykşehir Belediyesi'nin ise 58 Milyar. Biz bu bütçeyle onlardan daha fazla hizmet veriyoruz. Ankara'ya Yavaş'tan sonra bir Altınok lazım" diyerek aday olacağına dair işaret verdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.