Akpınar ve Dündar olayında sürpriz gelişme: 2 çocuğu daha ortaya çıktı

Akpınar ve Dündar olayında sürpriz gelişme: 2 çocuğu daha ortaya çıktı

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Metin Akpınar, Uğur Dündar ve Suphiye Orancı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Orancı'nın 2 çocuğunun daha olduğu ortaya çıktı.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'ya çıktı. Türkiye'nin günlerdir konuştuğu isimlerle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Orancı'nın kaç yaşında ve nereli olduğu bilinmezken Almanya'da yaşadığı öğrenildi. Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın İbrahim Tatlıses'in 'Sarhoş' filminde figüran olarak oynadığını açıkladı. Suphiye Orancı’nın bir dönem Antalya’da yaşadığı öne sürüldü.

2 ÇOCUĞU DAHA ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı canlı yayınını arayan Merve Kutluay isimli izleyici Suphiye Orancı'yı tanıdığını söyledi. Orancı'nın Almanya'da Düsseldorf'a yakın bir kasabada mühendis eşi ve iki kızıyla birlikte yaşadığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜKLERİ SÖYLENMİŞTİ

Annesi ile en son 2010 yılında görüştüğünü anlatan Duygu Nebioğlu, dört kız kardeşi olduğunu anlatmıştı. Evlatlık olduğunu ikiz kardeşi ile birlikte 10 yaşında öğrenen Duygu Nebioğlu'na öz ailesinin trafik kazasında öldüğü söylenmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.