Aksaray'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 3 Ölü, 4 Yaralı
Aksaray-Ankara Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, gurbetçi ailenin bulunduğu otomobilin kontrolden çıkıp takla atması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
Aksaray'ın Ortaköy yol kavşağında meydana gelen trafik kazasında, bir gurbetçi ailenin içinde bulunduğu Audi marka otomobilin refüje çarpmasıyla feci bir olay yaşandı. Süratli olduğu belirtilen otomobilin takla atarak yaklaşık 60 metre sürüklendiği kazada araç adeta hurdaya döndü. Kazada ilk belirlemelere göre Sultan Karağandere (109) olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Döne Karağandere (49) ve 14 yaşındaki Sema Karağandere de kaldırıldıkları hastanelerde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı olarak kurtulan sürücü Şakir K. (60) ve M.K. (8) isimli iki kişi ise tedavi altına alındı. Bu trajik olayda 3 kişinin hayatını kaybetmesiyle, ailenin acısı ikiye katlandı.
14 YAŞINDAKİ SEMA DA KURTARILAMADI
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen durumu ağır olan Döne Karağandere kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan 14 yaşındaki Sema Karağandere de Ankara'daki bir hastaneye sevk edildi ancak orada yapılan müdahaleler de sonuçsuz
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.