Alaattin Çakıcı'nın danışmanı Ferhat Aydoğan, Ankara Keçiören'de trafik kazası geçirdi

Keçiören Yayla Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazası başka bir araçta bulunan kamera tarafından anbean kaydedildi. Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsünün, Alaattin Çakıcı'nın danışmanı olarak bilinen Ferhat Aydoğan olduğu ortaya çıktı.

Başkent Ankara, yeni bir trafik kazası görüntüsüyle daha gündeme geldi.
Keçiören Yayla Mahallesinde meydana gelen hasarlı trafik kazası, başka bir araçta bulunan kamera tarafından anbean kaydedildi.

HAFİF TİCARİ ARAÇ VE CİP BİRBİRE GİRDİ

Söz konusu kazada, hafif ticari araç ve cipin birbirlerini fark etmeden çarpıştıkları görülürken, kazaya karışan sürücülerden birinin, Alaattin Çakıcı'nın danışmanı olarak tanınan Farhat Aydoğan olduğu ortaya çıktı.

CAN KAYBI YAŞANMADI

Maddi hasarlı kazada, herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

CİPİN SÜRÜCÜSÜ FERHAT AYDOĞAN

Beyaz renkli hafif ticari aracın çarptığı cipin sürücüsünün, Alaattin Çakıcı’nın danışmanı Ferhat Aydoğan olduğu öğrenilirken. Kaza sırasında Aydoğan'ın kullandığı cipin lastiği koptu.

27.jpg

FEHAT AYDOĞAN KİMDİR

Adana'da doğan Ferhat Aydoğan'ın memleketi Elazığ'dır. Aydoğan, liseyi bitirdikten sonra üniversite sınavına hazırlanırken 2000 yılında Güney Havadis gazetesinde muhabir olarak göreve başladı. Daha sonra Mersin Ünüversitesi'ni kazandı. Daha sonra tekrar üniversite sınavlarına girerek Çukurova Üniversitesi Endüstriyel Elektronik bölümünü kazandı.

Babası Muzaffer Aydoğan'ın sahibi olduğu Güney Medya Grubu'nda muhabirlik yaptıktan sonra, Genel Yayın Yönetmeni ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirildi. Aydoğan, gazeteci olarak tanınıyor.

www.Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.