Ali Congun kimdir? Ali Congun nereli ve kaç yaşındadır?

Ali Congun kimdir? Ali Congun nereli ve kaç yaşındadır?

Ali Congun’un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Ali Congun kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Ali Congun kimdir? Ali Congun nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ali Congun’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ali Congun kimdir? Ali Congun kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ali Congun’un biyografisini haberimizde derledik...

Ali Congun Kimdir?

Adana'nın 14 Mart 1978 doğumlu olan Ali Congun, ilk ve orta öğrenimini Tufanbeyli'de tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Hukuk alanında kariyerine devam eden Congun, İstanbul Barosu'nda avukat olarak görev yapmaktadır.

İstanbul Barosu'nda çalışırken aynı zamanda çeşitli yayın organlarında yazılar kaleme alan Ali Congun, özellikle hukuk alanında makaleler yazmıştır. İlk yazısı Nisan 2004'te Güncel Hukuk Dergisi'nde yayımlanmıştır. Radikal, Cumhuriyet gazeteleri ve İstanbul Barosu Dergisi gibi önemli platformlarda da yazıları bulunmaktadır. Ayrıca edebiyat dergilerinde de öykü ve denemeleri yayımlanmıştır.

Ali Congun'un yazıları, genellikle İstanbul Barosu'nda görev yapan Coşkun Ongun'un çeşitli yayın organlarında yer almıştır. Congun'un eserleri, hukuk ve edebiyat alanlarında önemli bir iz bırakmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.