Âlimlere yaşarken değer verilecek

Âlimlere yaşarken değer verilecek

İLDES, "Yaşayan Âlimlerimiz" adı altında yeni bir projeye imza atıyor. Projeyle, Anadolu'da ilmi çalışması olan değerli âlimler, sağken yad edilecek ve onların eserlerinden, tecrübelerinden bir söyleşi ortamında istifa edilecek.

İlme Destek Derneği (İLDES) "Yaşayan Alimlerimiz" adı altında yeni bir projeye imza atıyor. Anadolu'da ilmi çalışması olan, toplum nazarında büyük değere sahip alim kişiler, her ay düzenli bir şekilde Ankara'nın manevi yerlerinden biri olan Hacı Bayram-ı Veli Cami çevresindeki Eşrefoğlu Rumi Konferans Salonu'nda  konuk edilecek. Aynı zamanda kanat önderleri olan bu kişiler, sağken yad edilerek bu kişilerin tecrübelerinden ve eserlerinden istifade edilebilecek. İlk söyleşiyi 3 Aralık Cumartesi günü saat 13.30'da Prof. Dr. Hasan Tahsin Feyizli gerçekleştirecek. 

HERKESİ BEKLİYORUZ

"Yaşayan Alimlerimiz" adlı proje hakkında gazetemize bilgi veren 
İLDES Yönetim Kurulu Başkanı Veli Kamiloğlu, "Bu proje ile Anadolu'da ilmi eserleri olan, çalışması bulunan değerli hocalarımızı davet edeceğiz. Bu hocalarımız ya söyleşi gerçekleştirecek ya da öğrencilerinin dilinden halka anlatılacak. Her ayı geleneksel olarak düzenleyeceğimiz sohbet programlarına herkesi bekliyoruz" dedi. 

b795e544-5844-4658-8325-543f91d98084.jpg

S.Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.