Altındağ Belediyesi, bayram öncesi çocukların yüzünü güldürdü

Altındağ Belediyesi, bayram öncesi çocukların yüzünü güldürdü

Altındağ’da bu yıl da çocuklar unutulmadı. Kurban Bayramı öncesi miniklere, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki tarafından bayramlık kıyafetleri hediye edildi.

Altındağ’da bu yıl da çocuklar unutulmadı. Kurban Bayramı öncesi miniklere, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki tarafından 300 çocuğa bayramlık kıyafetleri hediye edildi. Çocukların sevincine Tiryaki’nin eşi Saadet Tiryaki de ortak oldu. Bayramlıklarını alan miniklerin sevinçleri görülmeye değerdi. Çocukların aileleri hediyeler için Tiryaki’ye teşekkür ederken, minikler babalar gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

baskna-tesekkur-001.jpg

“YÜZLERİNDEKİ TEBESSÜMÜ GÖRMEK İÇİMİZİ ISITTI”

“Geleceğimizin teminatı olan minik yavrularımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek her şeye değer” diyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, şunları aktardı:

“Bayramlık kıyafetlerine kavuşan yavrularımızın mutluluğuna ortak olduk. Yeter ki onlar mutlu olsun, elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Hepsini evlatlarımız gibi görüyoruz. Bayram öncesinde yavrularımızın yüzlerindeki sıcak tebessümü görmek içimizi ısıttı. Evlatlarımızın bayramı mutlu bir şekilde geçireceklerini bilmek bizleri de mutlu etti. Çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı bayramlar diliyorum.”

ocuk.jpg

“VATANDAŞLARIMIZA UMUT OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Altındağlı çocukların her zaman yanında olduklarını belirten Tiryaki, “İhtiyaç sahibi ailelerin her koşulda yanında olmaya devam edeceğiz. Altındağ Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza umut olmayı sürdüreceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız Altınay Yardım birimimize gelip başvuruda bulunabilirler” şeklinde konuştu.

sdvdsf.jpg

ALTINDAĞLILARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

6 yaşındaki D.A.'nın annesi D.Ö. ; “Kızım özel bir çocuk, down sendromlu… Onun mutluluğu için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Bu organizasyonu duyduğum zaman çok memnun oldum. Kızım bayramlık kıyafetlerine kavuştuğu an çok mutlu oldu, kıyafetlerini giydiği zaman daha çok mutlu olacak. Bayramlık kıyafetlerini başucundan ayırmayacağına eminim… Bu güzel organizasyon için Belediye Başkanımıza ve Altındağ Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz.”

2 çocuk annesi, K.A.; “Biri 6, diğeri 5 yaşında iki oğlum var. Bayramlık kıyafetlerini giyecekleri için şimdiden çok heyecanlılar. Bayram sabahını sabırsızlıkla bekliyorlar. Başkanımızdan da eşinden de Allah razı olsun, çocuklarımızla ilgilendi. Yanımızda oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.