Altındağ'da kütüphanelere yoğun ilgi

Altındağ'da kütüphanelere yoğun ilgi

Altındağ Belediyesi, komşuluk ilişkilerini güçlendirmek ve daha çok insanı kütüphaneye çekmek adına “Binamı Kütüphaneye Taşıyorum” etkinliği organize etti.

Altındağ Belediyesi her yaştan insanı kütüphane kültürüne alıştırmak adına yaptığı, "Binamı Kütüphaneye Taşıyorum" adlı etkinliğine, çok sayıda vatandaş katıldı.

Proje, Ali Ersoy Mahallesi'nde organize edildi. Altındağ Belediyesi tarafından yapılan proje kapsamında, vatandaşlar, kendileri için planlanan etkinliklere iştirak etti.. Mahalle içindeki apartman sakini olan çocuklar boyama etkinliği yaparken, sınavlara hazırlanan gençler ise kendileri için düzenlenen seminere katıldı.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, vatandaşların kütüphaneye olan yoğun ilgisinden memnun olduğunu belirtti. Balcı, kütüphanelere sadece gençlerin değil, her yaştan vatandaşların geldiğini aktardı. Balcı, “Herkesin burada kendine göre bir şeyler bulabilmesi için ne gerekiyorsa yaptık. Bu etkinlik de bizim amacımıza ulaştığımızın en güzel göstergesi. Herkesi kütüphaneye gelmeye teşvik eden, ayrıca komşuluk ilişkilerini de güçlendiren bu etkinliğe katılan tüm Altındağlı hemşehrilerime teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.