Altındağ Belediyesi'nden edebiyat severlere özel söyleşiler

Altındağ Belediyesi'nden edebiyat severlere özel söyleşiler

Edebiyatın derinliklerine inmek isteyen Ankaralılar, Altındağ Belediyesi'nin düzenlediği söyleşilere davet edildi.

Edebiyatın derinliklerine inmek isteyen Ankaralılar, Altındağ Belediyesi'nin düzenlediği söyleşilere davet edildi.

Edebiyata gönül veren Ankaralılar toplanın, bu söyleşi tam size göre.. Altındağ Belediyesi önemli bir edebiyat söyleşisine imza atıyor. Edebiyata gönül veren Ankaralılar, Altındağ Belediyesi’nin organizasyonuyla Şairler ve Yazarlar Evi’nde buluşuyor.

12 Aralık Pazar günü saat 14.00 ile 16.00 arasında Prof. Dr. Hayrettin İvgin “Halk Edebiyatı Söyleşisi”, öğretmen Recep Susam “Aşıklık Söyleşisi”, Aşık Selahattin Dündar da “Halk Türküleri Söyleşisi” gerçekleştirecek.

HERKES DAVETLİ

Altındağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, tüm edebiyat severler söyleşilere katılmaya çağrıldı. Açıklamada “Yapılacaklar listenize mutlaka eklemeniz gereken bir etkinlik bırakıyoruz. Edebiyata gönül veren kıymetli misafirlerimizi ‘Şairler ve Yazarlar Evi’nde buluşturuyoruz. Tüm edebiyat ve sohbetseverleri etkinliğimize bekliyoruz” denildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.