Altındağ’a bir kütüphane daha

Altındağ’a bir kütüphane daha

Altındağ Belediyesi, Karapürçek Mahallesi’ndeki semt halini kütüphaneye dönüştürerek ilçeye bir kütüphane daha kazandırıyor.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın talimatlarıyla, Karapürçek Mahallesi'nde bulunan semt hali yenilenerek kütüphaneye dönüştürülüyor. Asım Balcı, mahalle kütüphanelerine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Kütüphanelerimizin aktif üye sayısı 40 bine ulaştı. Her yaştan Altındağlı vatandaşımız kütüphanelere büyük ilgi gösteriyor. Bu da bizi yeni kütüphaneler yapmak için motive ediyor. Altındağ'a daha fazla kütüphane kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

1111111-001.jpg

ALTINDAĞ’IN HER MAHALLESİNE KÜTÜPHANE

Kütüphanelerin önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Asım Balcı, “Her gittiğimiz ortamda öğrenci kardeşlerimiz hem ders çalışabilecekleri hem de rahat rahat kitap okuyup, araştırma yapabilecekleri mekanlar istiyorlar. Mahalleli kadınlarımız da çok kaliteli vakit geçiriyor kütüphanelerde. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah Altındağ'ın her mahallesine kütüphane yapacak, öğrencilerimize çok daha uygun koşullar sunacağız. Karapürçek'teki semt halinin de kütüphaneye dönüştürülmesi düşüncesi, mahalle sakinleri tarafından da beğeni topladı. İnşallah kısa sürede kütüphanemizin açılışını yapacağız” şeklinde konuştu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.