Altındağ'da dev konser: Salon doldu taştı

Altındağ'da dev konser: Salon doldu taştı

Altındağ’da yılsonu konserleri devam ediyor. Altındağ Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, dev bir konsere imza attı. 29 Ekim Şair Baki Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yılsonu konseri, davetlilerle doldu taştı.

Altındağ Belediyesi, dev bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Altındağlılar, “Türk Sanat Müziği” konserinde bir araya geldi. Altındağ Belediyesi Koro şefi Cengiz Taşkent’in şefliğinde, birbirinden güzel eserler seslendiren koro, katılımcılara nostaljik anlar yaşattı. Konsere, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki de katıldı. Türk Sanat Müziği’nin eşsiz parçaları, solo ve koro olarak seslendirildi. Konser salonunu dolduran Altındağlı sanatseverler, hep bir ağızdan şarkılara eşlik ettiler. Profesyonellere taş çıkaracak performanslar sergileyen Türk Sanat Müziği Korosu, katılımcılar tarafından uzun bir süre alkışlandı.

3-005.jpg

SANATLA BAĞI OLAN TOPLUMLAR, HUZURLU TOPLUMLARDIR

Sözlerine koro ekibini tebrik ederek başlayan Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Altındağlı vatandaşlarımız konserlere büyük ilgi gösteriyor. Altındağlıların bu ilgisi ve sevgisi bizleri memnun ediyor. Altındağlıların musikiyle, edebiyatla, şiirle, sporla ve sanatla iç içe olmasını istiyoruz. Kültür ve sanatla bağı olan toplumlar, huzurlu toplumlardır. Altındağ’da kültür ve sanat faaliyetleri artarak devam edecek. Bu güzel konserde emeği geçen herkese, özellikle koro ekibimize ve şefimize teşekkür ediyorum. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

2-002.jpg

“BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

57 yaşındaki koro üyesi Nurcan Köklü, 13 yıldır koro çalışmalarına katıldığını ifade ederek, “Türk Sanat Müziği’ne hep ilgim vardı. Sosyal faaliyetlere de katılmak istiyordum. Daha sonra Altındağ Belediyesi’nin Türk Sanat Müziği Korosu olduğunu öğrendim, ben de koroya dahil oldum. Ayrıca, Belediye’nin Halk Oyunları ekibinde de yer aldım ve gösterilere çıktım. Disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Koroda bir aile ortamımız var, herkes birbirine saygıyla yaklaşıyor, yardımcı olmaya çalışıyor. Beraber çeşitli etkinliklere katılıyoruz. Koroda hem güzel vakit geçiriyoruz hem de stres atıyoruz. Koro, insanın kendisini geliştirmesi için güzel bir fırsat… Bize bu imkanları sunan Altındağ Belediyesi’ne ve Başkanımıza çok teşekkür ederim. Herkese, koro ekibimize katılmalarını tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.