Altındağ’da doğal gaz kaçağı: 25 kişi hastaneye kaldırıldı

Altındağ’da doğal gaz kaçağı: 25 kişi hastaneye kaldırıldı

Ankara Altındağ’daki Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nda doğal gaz kaçağı meydana geldi. Rahatsızlık yaşayan 25 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay sabah saatlerinde Altındağ’daki Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nda gerçekleşti. Kurumun yemekhanesindeki bazı çalışanlar mide bulantısı ve baş dönmesi gibi rahatsızlıklar yaşarken, bazı çalışanlar ise doğal gaz kaçağı sebebiyle bayıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi geldi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından rahatsızlık yaşayan 25 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kurumun binası ise tedbir amaçlı boşaltıldı.

1111111111.jpg

Olay yerine gelen doğal gaz ekiplerinin araştırması sonucunda binadaki doğal gaz tesisatında kaçak tespit edilerek, binanın gazı kesildi.

"HERKES BİRDEN RAHATSIZLANDI"

Kurumun mutfak çalışanlarından Yusuf Gümüş kendisinin de gazdan etkilendiğini belirterek, “İlk önce herkes birden rahatsızlandı. İlk başta biz bir rahatsızlıkları var diye düşündük, ondan sonra diğer arkadaşlar da bayılmaya başladı. Ambulans çağırmak zorunda kaldık. Şu an durumum iyi, sadece biraz tansiyonum düşmüş o kadar. Diğer arkadaşların da durumlarının iyi olduğu söylendi" şeklinde konuştu.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.