Altındağ Belediyesi'nden kaçak et operasyonu

Altındağ Belediyesi'nden kaçak et operasyonu

Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri, kaçak et satışı yapan merdiven altı bir kasaba operasyon düzenledi. Operasyonda, yaklaşık 300 kilogram tavuk eti imha edildi.

Kaçak tavuk satışı zabıta engeline takıldı. Altındağ Belediyesi ve Altındağ İlçe Tarım Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen operasyonda, kaçak olarak tavuk eti satışı yapanlara ceza kesildi.

Doğantepe Mahallesi'nde bulunan metruk bir yapıda kaçak olarak kesilen tavukların satışının yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, yaklaşık 300 kilogram ete el koydu. Ruhsatsız çalıştığı belirlenen ve etleri sağlıksız koşullarda işleyen kasaba cezai işlem uygulandı

TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Altındağ Zabıtasının halk sağlığı için durmaksızın çalıştığını vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Hemşerilerimizden gelen ihbarları çok önemsiyoruz. Gelen şikâyetler üzerine harekete geçen ekiplerimiz, halk sağlığını tehdit eden ürünlere el koyarken, bu ürünleri satışa sunan işletme sahiplerine de cezai işlem uyguladı. Bu konuda asla taviz vermeyeceğiz. Halk sağlığını kimse tehdit edemez" ifadelerini kullandı.

ALTIN MASA İHBAR HATTI’NIN ÖNEMİ

Altın Masa Çağrı Merkezi’nin önemini vurgulayan Asım Balcı "Hemşerilerimiz her türlü şikâyetlerini sosyal medya hesaplarımız ve 444 3919 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezi'ne bildirebilirler" ifadelerini kullandı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.