Altındağ’da kaygan yol iki otobüsün kaza yapmasına sebep oldu

Altındağ’da kaygan yol iki otobüsün kaza yapmasına sebep oldu

Altındağ’da kayganlaşan yol sebebiyle iki belediye otobüsü arka arakaya kaza yaptı. Kaza sonucu can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.

Altındağ Karapürçek’te kayganlaşan yol sebebiyle iki otobüs arka arkaya kaza yaptı. Otobüsler park halindeki araç ve ağaca çarparak durabildi. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Karapürçek Mahallesi'nde meydana gelen olayda, rampadaki kayganlaşma sebebiyle yarım saat arayla iki belediye otobüsü kaza yaptı. Sürücülerinin yokuş aşağı indiği sırada direksiyon hâkimiyetlerini kaybetmesi sonucu otobüslerden birisi park halindeki araçlara çarparak dururken, diğeri yol kenarındaki ağaca çarptı. Her iki kazada da can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Kaza sonucu otobüsün çarptığı araçlarda maddi hasar meydana geldi. Diğer otobüsün çarptığı ağaç yıkıldı.

“İNSANLARA ÇARPMAMAK İÇİN AĞACA VURDU”

Kazanın tanıklarından Erdoğan Yaygıcı, olayın saat 09.00 sıralarında meydana geldiğini belirterek otobüsün, iki arabayı altına alıp sürüklediğini gördüğünü kaydetti. Yaygıcı, “Yolun kaygan ve buzlu olduğunu görünce tedbir almaya çalıştık. İkinci kazada da otobüsün sürücüsü frene basınca dört tekeri de kitlendi aracın. Şoför de insanlara çarpmamak için ağaca vurdu. Arkadan bir kamyon geldiği gördük. Tekrar kaza olmasın diye kamyonun yanı koşup durdurduk. Yolun aşırı buzlanması ve şoförlerin yapacak bir şeyi olmaması için kazalar yaşandı. Kazada ağacın altında bir kadın kalmıştı. Onu kurtardık. Ölü ve yaralı yok. Kazadan sonra şoförler korkmuştu. Burada buzlanmadan dolayı bu tür kazalar meydana geliyor. Ağacın olması büyük bir kazayı engelledi” şeklinde konuştu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.