Altındağ’da zabıtalar fırınları denetledi

Altındağ’da zabıtalar fırınları denetledi

Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri unlu mamul üretimi yapan fırınları denetleyerek esnaflara bilgilendirmeler yaptı.

Vatandaşların en hijyenik olmasını istediği yerlerden biri olan fırınlar Altındağ Zabıtası tarafından incelemeye alındı. Zabıta ekipleri, özellikle tatlı ve pasta imalatı yapan unlu mamul üretim yerlerini denetledi.

TÜM DETAYLAR İNCELENDİ

Zabıta ekipleri işletmelerin üretim noktalarını ve sergileme, depolama, satış noktalarını denetledi. Denetimlerde temizlik, hijyen koşulları, ürünlerin son kullanma tarihleri ve gramajları kontrol edildi. Tüm detayları inceleyen zabıta ekipleri işletmelerin üretim ve ruhsat evraklarını da inceledi. Eksiklik belirlediği üreticilere yaptırım uygulayan zabıta ekipleri kurallara uyan işletmelere de teşekkür etti.

111111111.jpg

DENETİMLER YIL BOYU DEVAM EDECEK

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı vatandaşların yılbaşı için daha fazla unlu mamullere ilgi gösterdiğine dikkat çekerek, “Yılbaşı gecesi için yaşanacak yoğun alışverişlerde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için ekiplerimiz görev başında. İlçemizin tamamında hizmet veren üretim yerlerini ve fırınları titizlikle denetledik. Yeni yıla sağlıkla ve huzurla girilmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz" şeklinde konuştu. Denetimlerin yıl boyu devam edeceğini belirten Balcı, “Vatandaşlarımız karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu 24 saat hizmet veren 444 39 19 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezi'ne bildirebilirler" ifadelerini aktardı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.