Altındağ'daki parklarda peyzaj çalışmaları başladı

Altındağ'daki parklarda peyzaj çalışmaları başladı

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, ilçe genelinde bakımsız olan tüm parklarda bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarını başlattı.

Altındağ'da parklara yoğun bakım… Altındağ Belediyesi, vatandaşların aileleriyle birlikte daha düzenli bir çevrede vakit geçirmeleri için çalışmalarına başladı. Altındağ Belediyesi'ne bağlı ekipler, ilçede bakımsız kalan parklarda detaylı bakım, onarım, tadilat ve peyzaj çalışması gerçekleştiriyor. Yıpranan oyun alanlarını yenileyen, yabani otların temizliğini yapan ekipler, bir taraftan da çim biçme ve mevsimlik çiçek dikimi de gerçekleştiriyor.

altindag-ic.jpg

Parklarda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgi veren Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, "Altındağ Belediyesi olarak ilçemizde bakımsız kalan tüm parklarımızı baştan aşağı yeniliyoruz. Bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Geçmiş dönemlerimizde de olduğu gibi yeşil alanlara ve parklara çok önem veriyor, parkların yeni yapılmış gibi bakımlı ve temiz olmasına çok dikkat ediyoruz" dedi.

altindag-ic-2.jpg

MEVSİMLİK ÇİÇEK DİKME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Başkan Tiryaki, çalışmaların vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladığını belirterek, şunları kaydetti: "Havaların ısınmasıyla birlikte parklar Altındağlı vatandaşlarımızın hem sosyalleştiği, hem de nefes aldığı ortamlara dönüşüyor. Vatandaşlarımız parklarda güzel havanın tadını çıkarıyor. Ekiplerimiz, bir yandan da mevsimlik çiçek dikme çalışmalarına devam ediyor... Altındağ'ın tüm parklarını ve Hamamönü bölgesini çiçeklerle donatacağız. İlçemizi güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.