Altındağlı kadınlar tiyatroya başladı

Altındağlı kadınlar tiyatroya başladı

Yıl boyunca kadınları kültür ve sanatın en güzel örnekleriyle buluşturan Altındağ Belediyesi, tiyatro seferberliğini yeniden başlattı.

Altındağlı kadınlar tiyatro ile buluştu. Geçmiş dönemde olduğu gibi yine tiyatro seferberliği başlatan Altındağ Belediyesi, Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerine üye kadınları tiyatroya götürdü.

“İZLEME FIRSATI BULACAKLAR”
İlk olarak Altınpark ve Seyfi Demirsoy Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri eşleri ile birlikte, “Eski Dünya Efsanesi” adlı oyunu izledi. Diğer merkezlerden de sırası ile kadınların tiyatroya götürüleceğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Tüm merkezlerimiz sezonun son oyunlarını izleme fırsatı bulacak” dedi.

“250 KİŞİ TİYATRO İZLEMİŞ OLACAK”
Başkan Tiryaki “Altındağ’ın yine kültür ve sanatın başkenti olması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Kültür ve sanat sezonunun kapanmasına çok kısa bir süre kalsa da, Altındağlı kadınlarımızı sezonun en sevilen oyunlarıyla buluşturuyoruz. 60 kişilik gruplar halinde ve eşleriyle birlikte keyifli zaman geçiriyorlar. Hafta sonuna kadar inşallah 250 kişiyi tiyatroya götürmüş olacağız” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.