Altınok oy tartışmalarına son noktayı koydu: Çankaya için kolları sıvayacağız

Altınok oy tartışmalarına son noktayı koydu: Çankaya için kolları sıvayacağız

AK Parti ABB Başkan adayı Turgut Altınok, olası başkanlık dönemi için önemli mesajlar verdi. Altınok, "Oy vermiş, vermemiş önemli değil. Hizmet için geliyoruz. Çankaya’nın birçok noktası eskidi. Göreve gelince kolları sıvayacağız” dedi.

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, göreve gelmesi halinde yapacağı icraatlar hakkında önemli mesajlar verdi. Altınok, Tüm Ankaralıların başkanı olacağını vurgulayarak, “O parti, bu parti yok. Oy vermiş, vermemiş önemli değil. Çankaya’nın birçok noktası eskidi. Göreve gelince kolları sıvayacağız” diye konuştu.

2-001.jpg

ÇANKAYA İÇİN ÇALIŞILACAK

İlçedeki kentsel dönüşüm projelerini eleştiren Altınok şu ifadeleri kullandı:

Şu an Bahçelievler ve Emek’te yerinde dönüşüm yapılıyor. Bu işlem mevcut problemi çözmez. Vatandaşın 120 metrekare dairesi var. Müteahhit ile anlaşılamadığı için farklı bir çözüm bulunmuş. İnsanlar 120 metrekare dairesini verip 55 metrekare daire alıyor. 16 dairesi olan bina yerinde dönüşümün ardından 32 dairelik oluyor.

Bu problemi çözmek değil çoğaltmaktır. Geçenlerde Bahçelievler’i gezdim. Otopark yok. Yollar dolu, araba çekecek yer yok. Çok katlı binaları doğru bulmuyorum ama bir kent bütünlüğü olması lazım. Biz Keçiören’de 16 katlı bir kentsel dönüşüm yaptık. Daire başına 2 araçlık kapalı otopark zorunluluğu getirdik. Sokakları genişlettik. Trafiği rahatlattık. Vatandaşlar hak kaybına uğramadı.

Yeşil alanları çoğaltıyoruz. Daha yeşil bir Ankara olacak. Ankaramızın birçok ilçesinde hızlı bir şekilde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçireceğiz. Otopark problemini de kökten çözüyoruz”

1-002.jpg

SOKAKTAN DÖNÜŞLER İYİ

Saha çalışmalarından olumlu dönütler aldıklarını kaydeden Altınok, "Sokağın nabzı iyi. Coşku ve ilgi iyi. Sokak önemlidir. Sosyal medya anketleri var, bir de gerçek anketler var. Ankaralı hemşerilerimizin iradesine saygılıyız. CHP, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yalan söyledi. Özür dilemeliydiler. CHP tabanı hayal kırıklığına uğratıldı. CHP Ankara'da yüzde 30 oranında oy aldı.

CHP'liyim ama sana oy vereceğim diyenler var. Vatandaş Ankara'nın kayıp 5 yılını görüyor. Burası Başkent, 7 vatandaşımız selden öldü. Seçimden seçime milliyetçilik ve vatan sevgisi olmaz. İHA'lar SİHA'lar Türkiye'nin gururudur” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.