Turgut Altınok'tan seçim güvenliği mesajı

Turgut Altınok'tan seçim güvenliği mesajı

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Kocatepe İlkokulu’nda oyunu kullandı. Altınok, seçmenin iradesine sahip çıkacağını ve saygı duyacağını belirtti.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için eşi ve kızları ile beraber Kocatepe İlkokulu’nda oyunu kullandı. Oyunu kullanan Altınok, seçmenin iradesine sahip çıkacağını ve saygı duyacağını belirtti.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Altınok, “Sizlere de çok teşekkür ediyorum. 2,5 aya yakındır birçok arkadaşımızla beraberdik. Kar, soğuk demeden bizimle çalıştınız. Demokrasinin güzelliği vatandaşın kendisini yönetecekleri seçmesidir. Bugün de olgunlukla vatandaşlarımız oylarını kullanacaktır. Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız. Ankara, ülkemizin başkenti, vizyonu. Aynı zamanda milli mücadelenin de merkezi. Türk milletinin varoluş destanının yazıldığı Karargah mahallesindeyiz. Devletimizin başkentine, Ankaramıza seçimler hayırlı olsun. Kazanan şehirlerimiz ve Türkiye olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.