Altınok’tan yüz güldüren anlar

Altınok’tan yüz güldüren anlar

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile birlikte karşılıklı oyun havası oynadı.

Turgut Altınok, başkentli vatandaşlara samimi ve sıcak anlar yaşattı. Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile birlikte karşılıklı oyun havası oynadı. Ankara’nın meşhur şarkıcısı Ömer Faruk Bostan’ın Turgut Altınok’a söylediği şarkı olan “Gönlümüze Attın Ok” şarkısıyla karşılıklı oynayan ikili, toplantı öncesi salonu dolduran vatandaşların yüzünü güldürdü.

SOSYAL MEDYADA BİNLERCE KEZ İZLENDİ

Turgut Altınok ile Hakan Han Özcan’ın karşılıklı oynadığı görüntüler sosyal medyada binlerce izlenme aldı. Başkan Altınok’un Balalı, Hakan Han Özcan’ın ise Gölbaşılı olmasıyla birlikte güzel bir oyun ortaya çıkarmaları vatandaşlar tarafından oldukça beğenildi. Söz konusu görüntülere sosyal medyada “’Baba Balalı maşallah. İnşallah başkanımız olacak’, ‘Turgut başkanıma maşallah’ ve ‘Sonuna kadar Turgut Başkan’” şeklinde yorumlar geldi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.