Alves Kablo halka arz ne zaman, sahibi kim, kaç lot verir?

Alves Kablo halka arz ne zaman, sahibi kim, kaç lot verir?

SPK Alves Kablo halka arzını onayladı. Şubat ayının ilk halka arzlarından Alves Kablo yatırımcılar tarafından merak edildi. Peki, Alves Kablo halka arz ne zaman, sahibi kim, kaç lot verir?

SPK’nın bültenin Şubat ayının ilk halka arzları belli oldu. SPK’nın halka arzına onay verdiği şirketlerden biri de Alves Kablo oldu. Yatırımcılar Alves Kablo hakkında araştırmalara başladı. Peki, Alves Kablo halka arz ne zaman, sahibi kim, kaç lot verir?

asdafasfs.jpg

ALVES KABLO HALKA ARZ NE ZAMAN?

Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş halka arz tarihi ise henüz belli değil. Alves Kablo 21-22-23 Şubat tarihleri arasında talep toplaması bekleniyor. Alves Kablo 19,45 TL sabit fiyattan eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edilecek. SPK onayından geçen şirketin halka açıklık oranı yüzde 20 olarak açıklandı.

asdadfafsgs.jpg

ALVES KABLO SAHİBİ KİM?

Alves Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karamercan olarak biliniyor. Payların yüzde 50’si Deniz Karamercan'a, kalan yüzde 50’si ise Hikmet Alabıcak'a ait.

ALVES KABLO KAÇ LOT VERİR?

Alves Kablo kesin olmayan hesaplamalara göre halka arza 2.5 milyon kişinin katılması halinde 12-13 lot (233-253 TL) , 3 milyon kişinin katılması halinde 10-11 lot (195-214 TL) arasında bir dağıtım bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.