Amasya'da takla atan otomobilde feci ölüm: Azra yaşamını yitirdi
Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde takla atan otomobilde 7 yaşındaki Azra Okatan hayatını kaybetti. Sürücü M.O. ve ailesi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesine bağlı Sekü kavşağında dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, 7 yaşındaki Azra Okatan yaşamını yitirdi. M.O. yönetimindeki 34 LB 4066 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki bordür taşlarına ve trafik levhasına çarptıktan sonra takla attı. Kazada sürücü M.O., eşi A.O. ve çocukları İ.N.O. ile D.E.O. yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan küçük Azra Okatan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.