Amatör lig maçında yumruklar havada uçuştu

Amatör lig maçında yumruklar havada uçuştu

Süper Amatör 5.lig Grup ekiplerinden Beykoz 1908 ile Ayazağa arasında oynanan maçının ardından futbolcular birbirine girdi. İki takım oyuncuları arasında çıkan kavgaya taraftarlar da dahil oldu. Kavga anları kameraya yansıdı.

İstanbul’da dün saat 14.00’de Süper Amatör Lig 5. Grup 16. Haftasında Beykoz 1908 ile Ayazağaspor karşı karşıya geldi. Maç, Beykoz 1908’in 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Maçın sona ermesiyle birlikte Beykozlu futbolcular sahada galibiyet sevincini yaşarken, rakip takım oyuncularla aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgaya, tribünde takımlarına destek olan Beykozlu taraftarlar da sahaya inerek dahil oldu. Saha içi görevli polislerin müdahalesiyle kavga son bulurken, çok sayıda futbolcu ve taraftar yaralandı.

1111-003.jpg

FUTBOLCULARDAN BÜYÜK TEPKİ

Ayazağaspor’lu futbolcular sosyal medya hesaplarından yaşanan olayla ilgili yaptıkları paylaşımda “Böyle futbol yere batsın, kulüp ayırmaksızın caydırıcı ceza gelmedikçe, altı da üstü de düzelmez bu liglerin" diyerek tepki gösterdi.

Geçen hafta da Gaziosmanpaşaspor-Beykoz1908 arasında oynanan maçta, ev sahibi takımın taraftarları sahaya girip rakip takım futbolcularına saldırmış ve hakem maçı tatil etmişti.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.