Ankara Ayaş’da bir otomobilde 3 kişi ölü bulundu

Ankara Ayaş’da bir otomobilde 3 kişi ölü bulundu

Ankara’da 41 yaşındaki Satılmış Koç, 43 yaşındaki Mehmet Gökdemir ve 41 yaşındaki Kurban Duran, yol kenarında park halinde duran bir otomobilde ölü bulundu. Araç içerisinde çok sayıda alkol şişesi ve yoğun bir egzoz kokusu tespit edildi.

Ayaş ilçesi Gökçebağ Mahallesi mevkiinde, öğle saatlerinde, yol kenarında park halinde duran otomobilden şüphelenenler, jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Aracın olduğu bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Aracın içinde 3 kişi, hareketsiz halde bulundu. İhbarla gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

allttttttt.jpg

Ölenlerin Mehmet Gökdemir, Satılmış Koç ve Kurban Duran olduğu tespit edildi. Yapılan ilk incelemede, 3 kişinin vücutlarında darp ya da kesici ve delici alet izine rastlanılmadı. Aracın içinde ise yoğun egzoz kokusu ve çok sayıda alkol şişesi tespit edildi. Cansız bedenler, olay yerinde yapılan incelemeden sonra Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 3 kişinin kesin ölüm nedeni, otopsi sonucu ortaya çıkacak.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.