Ankara bekçi alımı! En az lise mezunu 1000 bekçi alınacak! Tüm şartları...

Ankara bekçi alımı! En az lise mezunu 1000 bekçi alınacak! Tüm şartları...

Binlerce kişinin merakla beklediği Ankara bekçi alımı başvuru ilanları yayımlandı. Peki Ankara bekçi alımı başvuru şartları neler? En az lise mezunu alınacak Ankara bekçi alımı ilanı ve detayları haberimizde...

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre bünyesindeki eksikliği tamamlamak amaçlı bin kişi Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacak. Peki Ankara'da yapılacak bekçi alımında şartlar neler? Ankara bekçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak?

ANKARA BEKÇİ ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

2017 yılı itibariyle Ankara Valiliği Bekçi alım ilanı şartları belli oldu. Buna göre;

En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olan, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olan, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, En az 167 cm boyunda olmak, Herhangi bir hastalığa bağlı olmaksızın beden ve kitle indeksi 18 ile 27 arasında olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Askerliğini yapmış olmak, 30 yaşından büyük olmamak ve Başvuruda bulunduğu il ve ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.

bekci-alimlari1.jpg

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Ankara Valiliği bekçi alımına başvurular, 22 Kasım 2017 tarihi ile 06 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Buna göre başvurular ilçe emniyet müdürlüklerine mesai saaleri içerisinde şahsen yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak inceleyebilirler.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı, okul diploma veya tasdiknamesinin aslı veya kurumca tasdikli örneği, askerlik durum belgesi, 4,5x6 cm ölçülerinde (6) adet fotoğraf, adli sicil belgesi, müracaat ettiği il sınırları içerisinde en az bir yıldır ikamet ettiğini belirtir belge, hazırlık okumuş ise belgesini ibraz etmek zorundadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.