Ankara Büyükşehir Belediyesi gençlerle iftarda buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi gençlerle iftarda buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, deprem felaketinden sonra Macunköy Metro İstasyonu ve ANFA Fuar Alanı’ndaki yardım çalışmalarına katılan gençlerle iftar programında buluştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaşanan deprem felaketinin ardından Macunköy Metro İstasyonu ve ANFA Fuar Alanı’ndaki yardım çalışmalarına katılan gençlerle iftar programında bir araya geldi. İftar programı, QR kodla interaktif bir şekilde gençlere sorular sorulması şeklinde anket yapılarak başladı. Gençler, Yavaş’la hatıra fotoğrafı çektirebilmek için uzun kuyruklar oluştururken çalışmaları için teşekkür belgesi de verildi.

ara-001.jpg

“TOPLUMUN ÖN YARGISINI YIKTINIZ”

İftar programında gönüllü gençlere seslenen ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Genç oranı oldukça fazla her kesimden insan var… Kendiliğinden toplanıp ülkemizin yaşadığı bu acı felakette elini taşın altına koyan ve aslında hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen o acıyı içinde hissedip bu şekilde gönüllü toplanma alanlarına giden genç kardeşlerimiz, Ankara Gönüllüleri hepinize sonsuz minnettarız. Bu çalışmaların gönüllü olması çok önemli hiçbir karşılık beklemeden gönüllü olarak çalıştınız” dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.