Ankara Büyükşehir Belediyesi uyardı

Ankara Büyükşehir Belediyesi uyardı

Dolandırıcıların yöntemleri gün geçtikçe değişiyor. Bu seferde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye alımı başvurusunda bulunanlar dolandırıcıların hedefi oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde itfaiye alımı yapacağını duyurmuştu. Bunu fırsat bilen dolandırıcılar itfaiye adaylarını arayarak dolandırmak istedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili bir duyuru yayınladı. Duyuruda ‘’ Belediyemize itfaiye başvurusu yapan vatandaşımız aranarak ‘ İtfaiye adayı başvurunuz kabul edildi, dosya masrafları için 800 lira ödemeniz var. ‘ şeklinde talepte bulunan art niyetli kişilere yönelik ihbarlar tarafımıza ulaşmıştır. ‘’ denildi.

ABB ‘’ Büyükşehir Belediyesinin böyle bir talebi kesinlikle yoktur. Bu art niyetli kişilere ödeme yapılmaması ve ilgili mercilere şikayet edilmesini önemle rica ederiz. ‘’ şeklinde vatandaşları uyardı.

Büşra Aköz / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.