Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Ankaralılara akşamsefası

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Ankaralılara akşamsefası

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sıcak yaz günlerinde bunalıp kendini Göksu Parkı’nın serinliğine atan Ankaralılara müzik ziyafeti vermeye başladı. Konserler ağustos ayının sonuna kadar devam edecekken, çeşitli sanatçılar da Ankaralılarla buluşacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehrin çeşitli noktalarında verdiği konserlerle Ankaralılara, güzel yaz akşamları yaşatmaya devam ediyor. Bu yaz Merve Özbey, Köfn, İkilem ve Resul Dindar Ankara’nın farklı noktalarında kurulan sahnelerde başkentlilerle buluştu. Yaz konserlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Ağustos’ta Sincan Harikalar Diyarı’nda bir konser daha gerçekleştirecek.

ankara-1.jpg

Derya Bedavacı, Harikalar Diyarı’nda Ankaralılarla buluşacak. Büyükşehir Belediyesi bu tür etkinliklerine Göksu Parkı’nda da devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen etkinliklerde, sıcak yaz akşamlarından bıkan Ankaralılara, Göksu Parkı’nda kurulan sahneyle ferahlık veriyor.

ankara-2.jpg

BU YIL MEKÂN DEĞİŞİKLİĞİ YAŞANDI

Göksu Parkı’ndaki yaz akşamlarının konumu bu yıl yer değiştirdi. Geçen sene ilk kez düzenlenen etkinlikler, Göksu Parkı’nın hemen yanındaki amfitiyatroda yapılmıştı. Bu yıl ki konserler direkt olarak Göksu Parkı’nın içine alındı. Yani; ağustos ayı boyunca her akşam parkın içine girdiğiniz andan itibaren şarkı sesleri sanatsever Ankaralıları karşılayacak.

ankara-5.jpg

AĞUSTOS AYI BOYUNCA SÜRECEK

Göksu Parkı’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, ağustos ayı boyunca devam edecek. Her akşam farklı sanatçılar, Göksu Parkı’nın hemen yanında kurulan sahnede Ankaralılarla buluşacak. Sıcak yaz akşamlarında Ankaralılar, farklı şarkılarla birlikte serinleyecek.

ankara-4.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.