ABB'den EGO Cep'te hakkında açıklama

ABB'den EGO Cep'te hakkında açıklama

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Cep'te uygulamasının güvenlik nedeniyle 24 Ağustos tarihinden itibaren kullanıma kapatılacağını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden EGO Cep'te uygulaması hakkında duyuruda bulundu.

3.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamda, "Ankaralıların toplu taşıma araçlarını takip edebilmesi amacı ile hizmete sunulan EGO Cep'te uygulamasının eski versiyonu güvenlik nedeniyle 24 Ağustos Perşembe 2023 tarihinden itibaren kullanıma kapatılacaktır. Vatandaşlarımızın uygulama marketlerinden güncel sürümü yüklemelerini/uygulamayı güncellemelerini rica ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

UYGULAMAYI NASIL KURACAĞIM?

33-001.jpg

Uygulamanın son versiyonunu aşağıdaki logolardan telefonunuzda kullanmış olduğunuz işletim sistemini seçerek (iOS, Android) yükleyebilirsiniz.

EGO Genel Müdürlüğünün EGO Otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ve Özel Toplu Taşıma Araçlarının (ÖTA) takibine imkan veren EGO CEP’TE uygulaması yeni yüzüyle Ankara halkının hizmetindedir. Uygulama kullanıcı dostu yeni tasarımıyla birlikte sade ve hızlı yapısıyla kullanıcılara aradıklarına çok daha kolay ulaşma imkânı vermektedir.

• Ana sayfada yer alan “Otobüs Nerede?” özelliği ile çok hızlı bir şekilde, 5 haneli durak numarasıyla aranan durağa, ilgili hat otobüsünün ne zaman geleceği öğrenilebilmektedir. Favorilere eklenen duraklar “Otobüs Nerede?” özelliği altında otomatik olarak görünmektedir. Durağa yaklaşan otobüsler harita üzerinde de görüntülenebilmektedir.

• EGO Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hat duyuruları ve önemli gelişmeler listelenmekte ve istenilmesi halinde ayrıntılı olarak ulaşılabilmektedir.

• 5 haneli durak numarası veya durak adı ile arama yapılabilmekte ve ilgili duraktan geçen bütün hatların otobüsleri görüntülenebilmektedir. Konum izni verilmesi halinde yakında bulunan duraklar listelenebilmekte ve harita üzerinde görüntülenebilmektedir.

• Ankara’da hizmet veren bütün EGO, ÖHO ve ÖTA otobüs hatları, durakları, saatleri, o anda hizmet veren araçları ve güzergâhlarıyla görüntülenebilmektedir. Ayrıca Metro, Ankaray ve Banliyö hatları temel bilgilerine ulaşılabilmektedir.

• Uygulama ile tüm Ankarakart Bayileri veya sadece yakında bulunanlar listelenebilmekte ve harita üzerinde görüntülenebilmektedir. Ayrıca eklenen Ankarakartın bakiyesi ve kullanım geçmişi görüntülenebilmekte ve bakiye yüklemesi yapılabilmektedir.

• Kullanıcılar tarafından sık kullanılan hatlar ve duraklar, favorilere eklenerek daha kolay takip edilmesi sağlanmaktadır.

• Başkent 153 entegrasyonu ile ulaşım hizmeti için öneri, istek veya şikayetler için hızlı bir şekilde başvuru oluşturulabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.