Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği dayanışma günleri sona erdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği dayanışma günleri sona erdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin deprem bölgesinden gelen 100 esnafın stant açtığı ve Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği dayanışma günleri, dün yapılan etkinlikle sona erdi.

Depremden etkilenen Kahramanmaraşlı esnafa destek olmak amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği Kahramanmaraş Dayanışma Günleri dün sona erdi.

ara-003.jpg

ABB’YE TEŞEKKÜR

Kahramanmaraş Dayanışma Günleri için Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden depremzede esnaf onlara destek olmak için alışveriş yapmaya gelen Başkentlilere duygularını dile getirdi. Esnaf Gökhan Kaynar, “Kahramanmaraş merkezden geldim. Satışlarımız ekonomik yönden bize katkı sağlıyor. Ankara halkı çok duyarlı ve duygusal… Sadece maddi yönü olmadı. Biz burada çoğu insanla sadece dertleştik. Bize moral motivasyon oldu, ayakta durabildik… O yüzden hem Ankara halkına hem de Başkanı’mız Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz” dedi.

ara2.jpg

MARAŞ’TA TİCARET YOK OLDU

Öte yandan bir diğer esnaf Gözde Nimet Sumakçıgil ise şu ifadeleri kullandı: “Ekonomik yönden bu fuar resmen bir can suyu oldu. Çünkü Kahramanmaraş’ta ticaret yok oldu. Kahramanmaraş’taki o durgunluktan sonra buradaki insanlar bize büyük moral oldu. Hâl hatır sormadan kimse alışveriş bile yapmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz.”

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.