Ankara Etimesgut’ta icradan satılık 3+1 daire

Ankara Etimesgut’ta icradan satılık 3+1 daire

Ankara Batı İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından, bir borçtan dolayı Ankara Etimesgut Güzelkent mahallesinde yer alan 3+1 daire icradan satılıktır.

İlan.gov.tr adresinde yayınlanan ilana göre, Ankara Batı İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara Etimesgut Güzelkent Mahallesinde bulunan 3+1, 18661 Ada, 1 Parsel, L Blok Zemin Kat 1 No’lu Bağımsız Bölüm Taşınmazın borçluya ait tam hissesinin icra ile satılacağını duyurdu.

Satılmasına karar verilen taşınmazın özellikleri: Ankara İl, Etimesgut İlçe, Eryaman Mahalle/Köy, 1 Parselde J, K, L olarak isimlendirilen 3 blok yer almaktadır. Sitede çocuk oyun alanı mevcut olup açık otopark imkânı bulunmaktadır. Bodrum + zemin + 4 normal katlıdır. Yaklaşık 21 yıllık yapıdır. Binada mesken nitelikli 20 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Asansör bulunmamaktadır. Güneydoğu-güneybatı cephelidir. Balkonlar cam balkon sistemi ile kapatılmıştır. Faydalı net alanı 94 m2 olarak tespit edilmiştir. Brüt alanı 108 m2 olarak tespit edilmiştir. Antre, hol, salon, 3 oda, mutfak, banyo, wc ve 2 balkon bölümlerinden müteşekkildir. 3+1 mimari formdadır. Antre, hol, mutfak ve balkonların zeminleri ile ıslak hacimlerin zeminleri ve duvarları seramik, salon ve odaların zeminleri rabıta kaplama, ıslak hacimler dışındaki iç bölümlerin duvarları ve tavanları alçı sıva üzeri boyalı, ıslak hacimlerin tavanları düz sıva üzeri boyalıdır. Mutfakta hazır imalat tip altüst mutfak dolabı ve çimstone tezgâh bulunmaktadır. Meskenin dış kapısı çelik, iç kapıları ahşap, pencereler pvc doğramadır. Islak hacimlerde vitrifiye, armatürler, banyoda duş kabini ve banyo dolabı mevcuttur. Isıtma ve sıcak su ihtiyacı doğalgazlı kombi ile sağlanmaktadır. Taşınmaz kiracı tarafından mesken amaçlı kullanılmaktadır.

Adresi: Güzelkent Mah. Dumlupınar 30 Ağustos Cad. Mesa İmalat Çalışanlar Sitesi L Blok No:5/1 Etimesgut

Yüzölçümü: 4.474,00 m2 Arsa Payı: 1/60 Kıymeti: 325.000,00 TL

3+1 dairenin satılması iki artıma şeklinde gerçekleşecek. İlk artırma 06 Mart 2023 tarihinde saat 14.50’de başlayacak. 13 Mart 2023 tarihinde saat 14.50’de sonlandırılacak. İkinci artırma ise 03 Nisan 2023 tarihinde saat 14.50 de başlayıp 10 Nisan 2023 tarihinde yine aynı saatte bitirilecek.

İlan Sahibi: Ankara Batı İcra Dairesi Müdürlüğü

Etimesgut’ta yer alan 3+1 dairenin satılmasına ilişkin diğer bilgilere ulaşmak için TIKLAYIN.

etimesgut3.jpg

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.