Ankara Kırıkkale biletlerine yeni zam: Otobüs ve tren fiyatları yarışıyor

Ankara Kırıkkale biletlerine yeni zam: Otobüs ve tren fiyatları yarışıyor

Ankara ile Kırıkkale arasında faaliyet gösteren otobüslerin bilet fiyatına zam geldi. Zammın ardından otobüs ile tren fiyatları yarışır hale geldi. İşte yeni fiyatlar...

Ulaşım fiyatlarındaki artış devam ediyor. Akaryakıt nedeniyle sürekli yukarı yönlü güncellenen fiyatlar yeniden değişti.

Ankara ile Kırıkkale arasında faaliyet gösteren otobüslerin bilet fiyatına 2.5 ay sonra tekrar zam yapıldı. Temmuz ayı sonunda 100 liraya yükseltilen bilet fiyatları yeni zammın ardından 110 TL'ye çıktı.

GİDİŞ DÖNÜŞ CEP YAKIYOR

Sene başında 40 lira seviyelerinde bulunan biletler Ekim ayı itibariyle 110 liradan satılmaya başlandı. Böylece Ankara - Kırıkkale arasında seyahat eden bir kişinin cebinden gidiş-dönüş için 220 lira çıkacak.

kirikkale.jpg

OTOBÜS VE TREN FİYATLARI YARIŞIYOR

Ankara ile Kırıkkale arasında otobüs dışında Ana Hat trenler ve Yüksek Hızlı Tren faaliyet gösteriyor. İki kent arasındaki ulaşımı sağlayan otobüs ve tren biletlerinin fiyatı da birbiriyle yarışıyor.

Ankara-Kırıkkale seyahati için Yüksek Hızlı Tren kullanmak isteyenler tam bilet için 130 TL, indirimli bilet için 115 TL ödemek zorunda.

Ana Hat Treni kullananların ise tam bilet için 105 TL, indirimli bilet için 90 TL ödemesi gerekecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.