Ankara Mamak'ta kız öğrenci vahşeti: Arkadaşlarını feci şekilde dövüp, videoya çekerek tehdit ettiler

Ankara’da bir grup kız öğrenci, yine bir kız öğrenci arkadaşlarını ortalarına alıp, acımasızca darp etti, videoya çekip tehdit etti. Mağdur kızın ailesi şikayetçi ancak okul, milli eğitim ve karakolda herhangi bir ilerleme olmaması tepki topluyor.

Ankara Mamak'ta Metin Oktay Ortaokulu’ndan bir grup gözü dönmüş kız öğrenci, yine bir kız öğrenci arkadaşlarını ortalarına alıp, acımasızca dövdü; videoya çekip tehdit etti. Mağdur kızın ailesi şikayetçi ancak okul, milli eğitim ve karakolda herhangi bir ilerleme olmaması tepki topluyor.

BU NASIL VAHŞİLİK?

Ankara Mamak'ta şok bir öğrenci vahşeti yaşandı. Hem de kız öğrenci vahşeti.. Metin Oktay Ortaokulu’ndan bir grup gözü dönmüş kız öğrenci, yine bir kız öğrenci arkadaşlarını ortalarına alıp, acımasızca darp etti.

ŞOK VİDEO İÇİN TIKLAYIN

A.S., H.S., S.D. adlı kız öğrenciler, saçlarından çekip yere düşürdükleri kız arkadaşlarını yerde sürüdüler, tekmeleyip yumrukladılar.. Aynı gruptan A.E. ile K. adlı başka öğrenciler de bu anları videoya kaydetti.

ogrenci-kilikli-eskiya.jpg

AĞZI ALINMAYACAK KÜFÜRLER

Videoda, saldırgan kız öğrencilerin darp esnasında diğer taraftan ağza alınmayacak küfürler ettikleri duyuruluyor.

“ŞİKAYETÇİ OLURSAN SOSYAL MEDYADA YAYINLARIZ” TEHDİDİ

Saldırgan grup, daha sonra feci şekilde darp ettikleri kız öğrenciyi şikayetçi olması halinde bu videoları sosyal medyada yayınlamakla tehdit etti. Mağdur kızın ailesi şikayetçi olunca, darp videosunu bazı internet ortamlarında yayınladılar.

AİLEDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Feci şekilde darp edilip, bu anları videoya kaydedilen mağdur öğrencinin ailesine ulaştık. Gazete İlksayfa’ya konuşan aile, “Çocuğumuzun zaten kronik bir rahatsızlığı bulunuyor. Üç dört kişi bir olup çok fena darp ediliyor. Hayati tehlikesi bile olabilirdi. Ve bu anlar videoya çekilmiş. Ne kadar iğrenç ve rezil bir durum. Bunlar nasıl öğrenci, bunlar nasıl kız çocuğu? Şikayetçiyiz” dedi.

OKUL, MİLLİ EĞİTİM VE KARAKOLA İNTİKAL ETTİ ANCAK…

Olayla ilgili olarak Metin Oktay Ortaokulu yönetimi ve Çankaya Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştüklerini, çocuklarına saldıran öğrencilerle ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını istediklerini ancak henüz bir sonuç göremediklerini ifade eden aile “Akdere Karakolu’na giderek, kızımızı darp eden, videoya çeken öğrenciler hakkında şikayette bulunduk. Üzerinden yaklaşık 1.5 ay geçti, halen bir gelişme olmadı. Bu nasıl iş? Okul, Çankaya Milli Eğitim ve Mamak Karakolu olayla ilgili sorumluluklarını hızlıca yerine getirmeli ve kızımıza reva görülen bu vahşet yapanların yanına kar kalmamalı, neyse cezaları, bunu görmeliler” diye konuştu.

SİZİN KIZINIZ DA OLABİLİR

Mağdur aile ayrıca, "Burada bizim kızımıza yapılan yarın başka kızların da başına gelebilir. 3-4 öğrenci tarafından saçlarından çekilen, yerde sürüklenen, yüzüne tekme tokat atılan kız sizin kızınız da olabilir. Tüm yetkilileri göreve çağırıyoruz" dedi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum