Ankara Mamak’ta 3 katlı mesken icradan satılık

Ankara Mamak’ta 3 katlı mesken icradan satılık

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından, bir borçtan dolayı Mamak Ege Mahallesi’nde yer alan 3 katlı mesken icradan satılıktır.

İlan.gov.tr adresinde yayınlanan bilgilere göre, Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından, bir borçtan dolayı Mamak Ege Mahallesi’nde yer alan 3 katlı mesken icradan satılık dolduğu duyuruldu.

Taşınmazın özellikleri: Ankara İl, Mamak İlçe, EGE-İMAR Mahalle/Köy, 39475 Ada, 6 Parsel, c zemin 1 No’lu Bağımsız Bölüm Dosyamıza sunulan mevcut bilirkişi raporuna göre, “Taşınmaz Mesken nitelikli, ana yapıda tek bağımsız bölümdür. Mimarisine göre sadece Zemin Kattan oluşmakta, mevcut durumda ve Tapu bilgilerinde Bodrum+Zemin+1. Kattan oluşan Dubleks Mesken şeklindedir. Taşınmaz Mesken olarak kullanılmaktadır. Kuzey, Güney, Doğu Batı yönündedir. Projesine göre Mesken nitelikli taşınmazın yasal net kullanım alanı 55,44 m2 (brüt 63,00 m2) olarak tespit edilmiştir. Yerinde yapılan ölçüme göre net kullanım alanı 221,19 m2 (brüt 247,73 m2)’dir. Projesinde ve mahallinde, Mesken şeklinde; projesinde Salon, 1oda, hol, mutfak ve wc bölümlerinden oluşmaktadır. Mahallinde Zemin Katta 2 hacimden oluşmaktadır. Üst katta iki hacimden oluşmaktadır. Bodrum katta ofis, mutfak, banyo ve 2 odadan oluşmaktadır. Isıtma sistemi kombili, radyatörler, doğalgaz saati ve klima takılıdır. Mahallinde iş yeri niteliğinde kullanılmaktadır. Taşınmaz İnşaat Ruhsatında ve onaylı mimari projesinde tek katlı olarak gözükmekte olup, yerinde bodrum+zemin+1. Kattan oluşmakta olup, tapu bilgilerine göre de bodrum+zemin+1. Katlı mesken nitelikli olarak C Blokta tek bağımsız bölüm olarak tapusu mevcuttur. Kat mülkiyetlidir'' denilmektedir.

Kıymeti: 3.200.000,00 TL

İlan Sahibi: Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Müdürlüğü

İlan detayların ulaşmak için TIKLAYIN.

mamaaaak.jpg

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.