Ankara Polatlı’da mahkemeden satılık 3 katlı bina

Ankara Polatlı’da mahkemeden satılık 3 katlı bina

Ankara Satış İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Ankara Polatlı’da 3 katlı bir bina, mahkeme yoluyla satışa çıkarıldı.

ilan.gov.tr adresinde yayımlanan ilana göre, bir borçtan dolayı Ankara Polatlı Cumhuriyet Mahallesinde 3 katlı bir bina mahkeme yoluyla satışa çıkarıldı.

Taşınmazın özellikleri: zemin ve 1 normal kattan oluşan 3 katlı isimsiz bir apartman bulunmaktadır, taşınmazın alt yapı sıkıntısı yoktur, her türlü belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır, binanın dış ön cephesi taraklı mozaik ile kaplanmıştır. arka cephesi ise sıvalı ve akrilik boyalıdır, dış giriş kapısı demir doğramadır, merdivenleri mozaik ile kaplıdır, merdiven sahanlığı duvarları plastik badanalıdır, merdiven korkulukları profil korkulukludur, küçük bir ön bahçesi ve arka bahçesi vardır, doğalgaz binaya kadar getirilmiş durumdadır, ancak dairelerde henüz bağlantı yapılmamıştır, bina kısmi bodrumlu olup, üst katlar 115 m2 alanlı olup, toplam kapalı alan yaklaşık 300,00 m2 yi bulmaktadır.

Binanın bodrum katı depo vb. şekilde kullanılmaktadır, içi yapılı değildir, zemini betondur duvarları sıvalıdır. Üst katlar kiracılar tarafından daire olarak kullanılmaktadır. 3 oda, mutfak, banyo, tuvalet, antre ve 2 balkondan oluşmaktadır, dairelerde doğalgaz bağlı değildir. Soba ile ısıtılmaktadır. Dış kapıları ve iç kapıları ahşap kapıdır, Pencereleri de ahşap doğramalıdır. Alt kat pencereler korkulukludur, ıslak zeminler ve 1 oda zemini mozaik ile kaplıdır, diğer odaların zeminleri tahta ile kaplıdır, tuvalet ve banyo duvarları yarıya kadar fayanslıdır, diğer duvarlar sıvalı ve plastik badanalıdır, mutfaklarında mermer tezgâhlı eski tip ahşap dolap bulunmaktadır, taşınmazın ön bahçesinde 3 adet 15-18 yaşlarında çam ağacı ile arka bahçesinde de yine 15-18 yaşlarında 2 adet vişne ağacı bulunmaktadır.

İcradan satışa çıkarılan dairenin adresi: Cumhuriyet Mah. Lise Caddesi No: 25 Polatlı / ANKARA

Değeri: 790.680.00 TL

Toplam Alan: 374,50 Metrekare

1. Arttırma Başlangıcı: 20.04.2023 - 10.35
1. Arttırma Bitişi: 27.04.2023 – 10.35
2. Arttırma Başlangıcı: 18.05.2023 – 10.35
2. Arttırma Bitişi: 25.05.2023 – 10.35

Polatlı’da ki mahkemeden satılık 3 katlı bina ilanının detayı için tıklayınız.

polatlı mahkemeden satılık ev

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.