Ankara SARI-LACİVERT

Ankara SARI-LACİVERT

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü, ligin 28. haftasında deplasmanda, 1461 Trabzon'u 1-0 mağlup ederek haftayı lider tamamladı.Ankaragücü'ne 3 puanı getiren golü ise 90+3'üncü dakikada frikikten Ömer Bozan kaydetti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Ankaragücü ligde kalan son 6 haftaya lider olarak girdi.

Ligin 28. haftasında 1461 Trabzon'u 90+3'üncü dakikada bulduğu golle mağlup eden Ankaragücü ligde topladığı 61 puanla 2. sırada ki Gümüşhanespor'un 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.
TFF 1. Lige çıkmak için Ankaragücü ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor'da  28. haftayı kayıpsız tamamladı. Ligde 2. sırada bulunan Gümüşhanespor sahasında İnegölspor'u 2-1 yenerek zirve takibini sürdürdü.Ligde oynadığı son 5 maçtanda sahadan galibiyetle ayrılan Ankaragücü son haftalarda yükselen formuyla dikkatleri çekiyor. Ligde kalan son 6 haftada birbirinden zorlu maçlara sahne olacak.

3 HAFTA ANKARA'DA OYNAYACAK    
Ankaragücü fikstür avantajını kullanarak ligi zirvede tamamlamak istiyor. Ligde 3 hafta Ankara'da maç oynayacak Ankaragücü, sırasıyla sahasında Menemen Belediyespor, deplasmanda diğer bir Ankara takımı Buğsaşspor ve sahasında Tuzlaspor ile karşılaşacak. Ankara'da oynayacağı maçlarda puan kaybı yaşamak istemeyen Ankaragücü'nde hedef 9 puan.

HER YERE DESTEK PANKARTLARI
Başından itibaren takımlarına sahip çıkan Ankaragücü taraftarları takımlarına desteklerini her platformda sürdürüyor. Sosyal medyada başlattıkları kampanyayla kentin her noktasına destek pankartları asan taraftarın, kampanyasına Ankaralılardan destek geldi. Şehrin her noktasına asılan pankartlarla Ankara adeta sarı-laciverte büründü. Şampiyonluk yolunda takıma desteklerini gösteren esnaflar ve vatandaşlar şehrin işlek cadde ve sokaklarına pankartlar astı. Şampiyonluğa olan inançlarını gösteren taraftalar evlerinin balkonlarına bayraklarla donattı.

İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM                                           


screenshot_1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.