Ankara Toptancı Hali’nin fiyat şampiyonu belli oldu

Ankara Toptancı Hali’nin fiyat şampiyonu belli oldu

Ankara’nın kalbinde yer alan Ankara Toptancı Hali’nde en ucuz ve en pahalı ürünler belli oldu. Ankara Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde kilogram fiyatı bazında 190 liralık fiyatıyla zencefil oldu.

Ankara’nın meyve ve sebze ihtiyacının çoğunu karşılayan Ankara Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde bugünün fiyat şampiyonları belli oldu. Şehrin en çok bilinen yaş meyve ve sebze hallerinden biri olan Ankara Toptancı Hali’nde bugünün meyve ve sebze fiyatları açıklandı. Birbirinden farklı ürün seçeneği sunan Ankara Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde meyve ve sebze fiyatları şu şekilde sıralandı:

habericifiyatlar.jpg

Yenimahalle’de bulunan Ankara Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde listenin fiyat şampiyonu belli oldu. Kilogram fiyatı bazında 190 liralık ücretiyle listenin en yukarısında zencefil yerini aldı. 110 liralık fiyatıyla kivi ikinci olurken, kilosu 100 liradan listeye giren çilek halin en pahalı üçüncü meyvesi oldu. En pahalı meyve ve sebze listesinde ilk 5’e giren diğer iki ürün 80 lira ile ananas ve incir oldu.

Bağ fiyatı bazında 5 liralık fiyatıyla kuzukulağı oldu. 5,50 TL’lik fiyatıyla roka en ucuz ikinci ürün oldu. Nane ve fındık turp 6 liralık fiyatıyla halin en ucuz üçüncü ürünü oldu. 7 liralık fiyatıyla tere dördüncü oldu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.