Ankara Ulus’ta ucuz et kuyruğunda içki muhabbeti: Tepki gösteren de oldu, destek çıkan da…

Ankara Ulus’ta ucuz et kuyruğunda içki muhabbeti: Tepki gösteren de oldu, destek çıkan da…

Ankara Ulus ESK önündeki röportajda ucuz et kuyruğunda olan bir emekli vatandaşın “65 yaşında bir adam içki içmiş de ev alamamışsa o devletin suçu değil” demesi internette viral oldu. Emekli vatandaşın bu sözlerine tepki gösteren de oldu, destek çıkan da…

Sabah erken saatlerde Ankara Ulus’taki ESK satış mağazasında kuyruğa giren emekli vatandaş; muhabirin asgari ücretle çalışanların alım gücüne yönelik sorduğu soruya şok cevap verdi. Emekli vatandaş, “65 yaşında bir adam içki içmiş de ev alamamışsa o devletin suçu değil” diyen vatandaş, fırıncı olduğunu belirterek, “Çocuğu çalışsın, ailesi çalışsın herkese iş var” dedi.

a11.jpg

SUÇ VATANDAŞIN

Ankara UIus’taki ESK Ulus Satış Mağazası’ndan canlı yayın yapan bir kanalda muhabirin asgari ücretin alım gücü üzerine sorusuna “65 yaşında bir adam içki içmiş de ev alamamışsa o devletin suçu değil” cevabını vererek sözlerine başladı. Bunun üzerine muhabirin “17 bin TL asgari ücret alıp da ev alamayanın günahı ne sorusu?” üzerine “O ev alamıyorsa onun suçu. Çocuğu çalışsın, ailesi çalışsın herkese iş var. Ben fırıncıyım; fırında Türk çalışmıyor” cevabını verdi.

ÜŞÜMÜYORUM, KEYFİNE GELİYORUM

ESK Ulus Satış Mağazası önündeki kuyruğa sabah saat 6.30’da girdiğini ve soğuğa rağmen üşümediğini dile getiren emekli vatandaş sözlerine şu şekilde devam etti; “ Ben dağda çobanlık yapmış insanım. Ben fırıncılık yaptım. Bunlar bana nanay geliyor. Ben keyfine geliyorum.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum