Ankara Üniversitesinde sınavsız dev alım; 952 personel alımı yapılacak

Ankara Üniversitesinde sınavsız dev alım; 952 personel alımı yapılacak

Ankara Üniversitesi 952 sözleşmeli personel işçi alımı yapacak. Rektörlüğünün yayınlamış olduğu ilana göre farklı unvanlarda ve farklı kadrolarda 952 kişi sınavsız bir şekilde istihdam edilecek.

Türkiye’nin köklü üniversitelerinden olan Ankara Üniversitesi yazılı veya sözlü sınav yapmaksızın 952 personel işçi alımı gerçekleştirecek. Başvuracak adayların 2022 KPSS sınavlarında lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans için KPSSP93, ortaöğretim için KPSSP94 puan türüne sahip olmaları gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvuru işlemleri 15 Nisan - 29 Nisan tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılacak. Şahsen ve posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacak. Personel işçi alımlarında adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek. Birden fazla pozisyona başvuru yapamayacak.

952 kişinin istihdam edileceği personel işçi alımları için elektronik ortamda eklenen belgeler incelendikten sonra, KPSS puan sıralaması esas alınarak atanmaya hak kazanan asil ve yedeklerin listesi Üniversitenin Personel Daire Başkanlığı internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.