Ankara Valiliği’nden başkentte buzlanma ve don uyarısı

Ankara Valiliği’nden başkentte buzlanma ve don uyarısı

Ankara Valiliği, Karadeniz üzerinden 19 Aralık Pazartesi günü gelecek soğuk hava etkisiyle sıcaklıkların mevsim normallerinin altına inecek olmasından dolayı don ve buzlanma uyarısında bulundu.

Valilik yaptığı duyuruyla sıcaklıkların, Karadeniz üzerinden gelecek soğuk havanın da etkisiyle normalin altına inecek olmasından dolayı don tehlikesi ve ulaşımda aksamalara karşı tedbirli ve dikkatli olunması için uyarıda bulundu.

Ankara Valiliği açıklamasında gelecek soğuklara karşıda uyarıda bulunarak, “Yapılan son değerlendirmelere göre; 19 Aralık Pazartesi günü Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisiyle hava sıcaklıklarının Ankara’da 6-12 derece azalarak mevsim normallerinin altına inmesi beklendiğinden, ulaşımda aksamalar ve don tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verdi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.