Ankara Yenimahalle'de icradan satılık 3+1 daire

Ankara Yenimahalle'de icradan satılık 3+1 daire

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından, bir borçtan dolayı Ankara Yenimahalle’de 3+1 daire icradan satılıktır.

İlan.gov.tr adresinde yayınlanan ilana göre, Ankara Gayrimenkul Satıl İcra Dairesi Müdürlüğü’nce Ankara Yenimahalle Avcılar mevkiinde bir borçtan dolayı 3+1 dairenin icradan satılık olduğu duyuruldu.

Taşınmazın özellikleri: Ankara İl, Yenimahalle İlçe, AVCILAR Mahalle/Köy, 61373 Ada, 1 Parsel, 10.Kat 32 No’lu Bağımsız Bölüm Onaylı mimari projesine göre; 3 oda, salon, mutfak, banyo, duş, wc, antre ve 2 balkon alanlarından oluşmaktadır. Yerinde ise 1 balkon alanının oda olarak kullanıldığı tespit edilmiştir. Yerinde 4 oda, salon, mutfak, banyo, duş, wc, antre ve 1 balkon alanlarından oluşmaktadır. Yerinde yapılan içten içe ölçümlere göre 140,50 m² net, 161,55 m² brüt kullanım alanına sahiptir. Balkon alanı toplamı 14 m²’dir. Yerinde projesinden farklı olarak taşınmazın girişinin bina ortak kullanım alanı olan hole doğru büyütüldüğü, bina ortak kullanım alanında yer alan elektrik kablo şaftı ile havalandırma bacasının bir kısmının birleştirilerek wc' ye çevrildiği, havalandırma bacasının bir kısmının vestiyer alanı olarak antre kullanım alanına dahil edildiği, projede yer alan wc' nin yapılmadığı, bu alanın bir kısmının banyo kullanım alanına eklendiği, mutfak giriş kapısının yerinin değiştirildiği, mutfak kullanım alanının balkon hizasından büyütüldüğü ve dolayısıyla balkon kullanım alanının küçüldüğü, tespit edilmiştir. Keşif günü Kiracı tarafından kullanılmaktadır. (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.)

Adresi: Avcılar Mahallesi, 1023/1. Sokak, Evim Apt. No: 18 Daire: 32 Yenimahalle / ANKARA

Yüzölçümü:2.368 m2 Arsa Payı: 56/2368 Kıymeti: 1.530.000,00 TL

İcra ile satılık olan 3+1 daire 2 artırma şeklinde satılacak olup ilk artırma 14 Şubat 2023 tarihinde saat 10.30’da başlayacak. İlk artırma 21 Şubat 2023 saat 10.30’da son bulacak. İkinci artırma ise 13 Mart 2023 tarihinde başlayıp 20 Mart tarihinde bitecek.

İlan Sahibi: Ankara Gayrimenkul Satış ve İcra Dairesi Müdürlüğü

İcraya ilişkin ilan metnine ulaşmak için TIKLAYIN.

yenimahalle-001.jpg

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.