Ankara’da arkadaşının kız çocuğuna cinsel istismara 26 yıl hapis istemi

Ankara’da arkadaşının kız çocuğuna cinsel istismara 26 yıl hapis istemi

Başkentte arkadaşının 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle, 46 yaşındaki A.A.’ya 26 yıl 3 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

İddiaya göre, Mamak’ta yaşayan M.O. 2018 yılında Haymana’da bir otelin kaplıcasında annesi L.N.’nin arkadaşı A.A. tarafından cinsel istismara uğradı. A.A. olaydan sonra kız çocuğunu tehdit ederek, “Bu aramızda sır olarak kalsın, sakın annene söyleme. Eğer söylemezsen sana telefon alacağım" dediği öne sürüldü. Sonradan olayı öğrenin anne, A.A.'dan şikayetçi oldu. Bunun üzerine A.A. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan soruşturma başlatıldı.

A.A., savcılıktaki ifadesinde suçlamaları kesinlikle kabul etmediğini belirterek, "Gittiğimiz yer otel değil, kaplıcaydı. Orada da yaklaşık 2 saat kaldık. Kaplıcada 2 tane havuz var. Kadın ve erkek kabinleri havuzun yanında. Havuzda yüzdükten sonra L.N. ve kızı M.O, bir süre sonra odaya çıkarak üstlerini giyinip geri aşağı indiler. Ben de sonra odaya çıkıp giyindim. Kaplıca ve odada ikisiyle de kesinlikle yalnız kalmadım" ifadelerini aktardı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma tamamlanarak, A.A. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' suçu sebebiyle 10 yıldan 26 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı öğrenildi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.