ANKARA’DA BİR BOMBA  YÜKLÜ ARAÇ DAHA

ANKARA’DA BİR BOMBA YÜKLÜ ARAÇ DAHA

Geçtiğimiz günlerde 29 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı araç saldırısının şoku daha atlatılmamışken Ankara’da beyaz renkli Golf markalı bomba yüklü bir aracın daha dolaştığı tespit edildi.

EN SON DEMETEVLER’DE GÖRÜLDÜ
İstihbarat birimlerinden edinilen bilgilere göre araç sürücüsü, aranan terör örgütü listesinde bulunmasından dolayı bir mobeseye yakalandı. Aracın hemen takibe alınmasına rağmen sürekli sahte plaka değişiminden dolayı sürücünün izini kaybettirdiği belirtildi. Aracın ve içindeki örgüt üyesinin en son Yenimahalle’ye bağlı Demetevler bölgesinde görüldüğü de kaydedildi.

Fotoaltı: Her yerde aranan aracın üzerinde son olarak 67 TL 571 plaka bulunuyordu. Ancak plakanın sahte olduğu yapılan trafik sorgulamasının ardından ortaya çıktı. söz konusu plakanın Hyundai markalı başka bir araç üzerine kayıtlı çıktığı öğrenildi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Başkent’teki Devlet Mahallesi’nde meydana gelen ve 29 kişinin hayatını kaybettiği bombalı araç saldırısının şoku daha atlatılmamışken Ankara’da bomba yüklü bir aracın daha dolaştığı tespit edildi.
İZİNİ KAYBETTİRDİ
İstihbarat birimlerinden edinilen bilgilere göre Başkent’tin cadde ve sokaklarında dolaşan 67 TL 571 plakalı beyaz renkli Golf 6 markalı araç ve terör olaylarından dolayı arandığı tespit edilen aracın sürücüsü önceki günlerde bir mobeseye yakalandı. Terör örgütü üyesi ve bomba yüklü olduğu düşünülen lüks araç, Jandarma İstihbarat servisleri tarafından hemen takibe alınmasına rağmen araç sürücüsü sürekli sahte plaka değişimi yaparak izini kaybettirdi.
EN SON DEMETEVLER’DE GÖRÜLDÜ
Söz konusu 67 TL 571 plakalı lüks araca olay sonrası plaka sorgulaması yapıldığı, ancak sorgulama sonucunda beyaz renkli Golf 6 markalı aracın üstünde bulunan plakanın sahte olduğu öğrenildi. 67 TL 571 numaralı plakanın trafik kayıtlarına göre Hyundai markalı farklı bir araç üzerinde kayıtlı olduğu tespit edildi. Araçta sahte ve başka bir araca kayıtlı plakaların da bulunmasından dolayı, yakalanmamak için sürekli plaka değişimi yapıldığı belirtildi.  Aracın ve içindeki örgüt üyesinin en son Yenimahalle’ye bağlı Demetevler bölgesinde görüldüğü de ifade edildi.
İstihbarat birimlerinin aramalarının sürdüğü en kısa sürede aracın yakalanmasının an meselesin olduğu da gelen bilgiler arasında.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.