Ankara'da büyük intikam! Aldatılan kadın öyle bir şey yaptı ki...

Ankara'da büyük intikam! Aldatılan kadın öyle bir şey yaptı ki...

Ankara'da Fadik Y., kocası Necati Y.'nin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu duyunca çıldırdı. Kocasının sevgilisi ile yaşadığı eve el bombası attırdı. İşte aldatılan eşin intikamının detayları…

Bir süre önce ailesiyle birlikte Ankara'ya yerleştiği öğrenilen Necati Y, Batman'da görev yaptığı sırada arazide bulduğu 4 el bombasını da eşyaları ile birlikte Ankara'ya getirdi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Necati Y., Ankara'ya taşındıktan bir süre sonra eşine ihanet etmeye başladı. Durumu öğrenen Fadik Y.'nin tepki göstermesi üzerine evde şiddetli geçimsizlik ortamı oluştu. Necati Y. evi terk ederek tek başına ev tuttu. Kocasının başka kadınlarla kurduğu ilişkiden rahatsızlık duyan Fadik Y., intikam almak istedi.

Bunun için Ahmet A.' isimli kişiye olayı anlatan Fadik Y., bilezikleri karşılığında 4 el bombasını Ahmet A.'ya vererek kocasının yaşadığı eve atmasını istedi.

BACADAN İÇERİ ATTI

Ahmet A., akşam bir bakkaldan Necati Y'nin evini arayıp evde olduğundan emin olunca, yanında getirdiği 4 el bombasından birinin pimini çekerek evin bacasından içeri attı. El bombasının patlamasıyla Necati Y. ve evde bulunan bir kadın arkadaşı yaralandı. Patlamanın ardından olay yerinden kaçan Ahmet A. geri kalan 3 el bombasını da yanına alarak evine sakladı.

Tedavinin ardından taburcu olan Necati Y., eşi Fadik Y.'den şikayetçi olmadı. Ahmet A. hakkında ise kamu davası açıldı. Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Ahmet A., kasten öldürmeye teşebbüs, tehlikeli maddelerin izinsiz bulundurulması suçlarından 10 yıl hapis cezası aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.