Ankara'da evde para kazanma yöntemleri ve Evde Ankara'da ek iş imkanları

Ankara'da evde para kazanma yöntemleri ve Evde Ankara'da ek iş imkanları

Günümüz şartlarında ev hanımları artık para kazanmak için evde var gücüyle çalışıyor. Öyle ki ayda 2 bin 3 bin TL'ye kadar ek gelir elde ediyor. İşte Ankara'da evde yapabileceğiniz ek işler ve öneriler

Seneler önce evde para kazanma diyince Ankara ilindek kimse ne dediğini anlamazdı. Öyle ki Ankara işsizlerin ve iş arayanların birinci derecede tercih edip göç verd,ü, bir şehirdi. Fakat zaman içerisinde artan nüfus, gelişen sektör, işsizlik sorunları ve geçim sıkıntısı derken Ankara’da ek iş yapmak kaçınılmaz oldu. Evlerinde boş boş oturan ev hanımları arayış içine girdi. Hayat pahalı oluşu önceden sadece işsizleri etkilerken, şimdilerde ise düzenli maaşı olup işi olanları da alternatif iş arayışlarına yönlendirirmeye başladı. Türkiye'nin başketi Ankara'da yaşayan, binlerce emekli, ev hanımı, veya öğrenci kesimi Ankara evde ek iş ilanlarını aramaya ve alternatif gelir elde etmeye yöneldi. Sizde Ankara’da ek iş ile para kazanmak için hemen harekete geçip bu fikirleri değerlendirebilirsiniz.

KUTU VE POŞET KATLAMA İŞİ

Ankara'da evde kutu ve poşet katlama işi en popüler ek işlerden biridir. Kendi evinizde rahatlıkla bu işi yapabilir çeşitli firmaların istediği doğrultusunda kutu ve poşeti katladıktan sonra teslim tarihinde teslim edebilirsiniz. Firmalar ortalama kutu ve poşet katlama işini adet fiyatına 5 veya 10 kuruş vermektedir. Bu işi düzgün ve düzenli bir şekilde yapmanız halinde aylık 1000 TL'ye kadar gelir elde edebilirsiniz.

DAVETİYE KATLAMA İŞİ

Düğünler için hazırlanan davetiyeler matbaalar tarafından kısa süre içerisinde binlerce adette basılabiliyor. Tabi bu davetiyelerden bazılarının tek tek katlanması gerekiyor. Bunun içinse tek tek uğraşmak gerekli. Firmalar davetiye taleplerinin yoğunluğundan dolayı katlama için zaman ayıramıyor. Bu sebeple sizde evde davetiye katlama işi yaparak para kazanabilirsiniz. Ortalama ayda 500 TL gelir getiren bu davetiye katlama işi diğer ek işlere nazaran daha rahattır.

KAVANOZ İŞİ

Son yıllarda bir hayli rağbet gören evde kavanoz işi hem pratik, hem de oldukça iyi getirisi olan ve aynı zaman’da birçok farklı kanal üzerinden satışı mümkün olan bir evde ek iş fırsatı olmaktadır. Günümüz teknolojisinin ilerlemesiyle birlikte insanlar artık iş potansiyelini internet üzerinden bularak ek gelir elde etmenin yollarını aramaktadırlar. Tamamen ruh halinizi yansıtacak sanatsal ürünler elde edebilmek için eski konservelik kavanozlarınızdan işe başlayabilirsiniz. Hem baharatlık yapımı ile hem de kavanoz boyayarak şık ürünler elde ederek günde 5 saatlik bir çalışma ile aylık en az 1500 TL gelir elde edebilirsiniz. Satışlarınızı ise internet üzerinden yapnamız mümkündür.

BONCUK İŞİ

Ankara'da yaşyan ve evde ek gelir elde etmek isteyenler boncuk işi yaparak her ay düzenli olarak 1000 1500 tl arasında ek gelir elde edilebilmektedir. Bunun için ister bir firma ile anlaşın ister kendi başınıza bu işe girebilirsiniz. Yine bu işi ilk defa yapıyor iseniz, bu konuda biraz eğitim almanız şarttır. Evde boncuk işi yapabilmek için bu iş ile meşgul olan kişilerle görüşmek fikirler edinmek sizin yararınızadır. Bu işi yaparak 5 tl. ye maal ettiğiniz ürünleri 20 tl. civarında bir paraya satmanız çokta zor değildir.

ankara-evde-para-kazanma-001.jpg

ANKARA'NIN HANGİ İLÇELERİNDE EK İŞ İMKANLARI MEVCUT

Evde ek iş deyince Ankara'nın Sincan, Keçiören, Mamak, Yenimahalle, Etimesgut, Polatlı ilçeleri başta geliyor. Ek işler binlerce kişiye için gelir kapısı olmaya devam ediyor. Tabi bu demek olmuyor ki tüm firmalar evde ek iş Ankara ilanlarını yalnız bu ilçeler özelinde veriyor. Ankara’nın hangi ilçesinde oturuyor olursanız olun önemli değil, tüm semtlerde ek iş fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Çevrenizdeki firmaları araştırmak ise tamamen size bağlıdır. Fakat haberimizin yorum bölümünden de Ankara ek iş ilanınızı verebilir veya iş arayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum